• Netia Autor: ~jjjj [213.158.196.*]
    Myślę, że netia ma złe czasy za sobą, a co wy na to? Tak napisałem 03.12.08. Na dzień dzisiejszy jestem pewny, że Netia zmieniła trend i wydaje mi się, że na dłuższy czas.
  • Re: Netia Autor: ~ja [83.4.242.*]
    ja tam kumuluję .lataja pakiety ogromne i lada moment ujawni sie branżowy,pozatym zaskakuja wynikami dobrymi przed czasem...jak to wszystkie info skumuluje sie to i zaq 4 będzie tanio..brakuje nam dzisiaj bialej świeczki na AT z zamknieciem powyzej 2.65 i mamy wzrosty do okolic 3.48 jak w banku..!
  • Re: Netia Autor: ~ja [83.4.65.*]
    Wezwanie lub skup akcji bo to jedyna obrona przed wrogim przejęciem.
    Poczytać wczorajszy raport na temat projektów uchwał walnego na 09 kwietnia!(:
    ps.Ciekawe co prezes MNI dzisiaj powie na konferencji prasowej?
    Gdyby miał szmal baran to wezwałby po 4 zeta i miałby kontrolę w firmie a tak nie ma jeszcze nawet 5 % baran i dusi kurs mysląc ze z tego coś wyjdzie głupi pazerota...dał dupy z Novatoerem po całości!
  • Re: Netia Autor: ~jjjj [213.158.196.*]
    I tu masz rację bo mógł kupować po 2,5 zł
  • Re: Netia Autor: ~ja [83.4.65.*]
    http://it.wnp.pl/polska-internetowa-pustynia,76534_1_0_0.html

o to i dzie walka(:
  • Re: Netia Autor: ~boniu [83.4.243.*]
    To ten Kaziu Marcinkiewicz jest w radzie nadzorczej Netii? JEżeli tak to może i gdzieś tam się czają jacyś pejsaci...
  • Re: Netia Autor: ~jjjj [213.158.196.*]
    Dlatego Netia wchodzi tak mocno w internet i stąd może wynika walka o przejącie Netii
  • Re: Netia Autor: ~jjjj [89.76.34.*]
    Chodziku odkupiłem ponownie akcje Agory po 13.39 ale już sprzedałem dzisiaj po 14,93 uważam że Agora wyszła z klina spadkowego w dniu 23.03.09 a zakres wzrostu wynikający z tej formacji daje możliwość wzrostu akcji do około 20 zł. Poczek tego klina spadkowego to 07.10.08 r. Zakres wzrostu wynikający z klina pokrywa się z linią trendu spadkowego ( wykres log.). Uważam, że Agora powinna mieć małą korektę i dlatego sprzedałem. Oprócz Netii którą kupiłem w grudniu 2008 r. (Inwestycja średnioterminowa), gram na Sygnitach i właśnie na akcjach Agory. Pozdrawiam.
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.