Wiecie, co tu będzie, jak ten scenariusz wypali? https://www.pap.pl/aktualnosci/szerzy-sie-najlagodniejszy-covid-19-ale-chinscy-naukowcy-stworzyli-potencjalnie
Dnia 2024-01-19 o godz. 11:53 cmpunk napisał(a): > Wiecie, co tu będzie, jak ten scenariusz wypali? > https://www.pap.pl/aktualnosci/szerzy-sie-najlagodniejszy-covid-19-ale-chinscy-naukowcy-stworzyli-potencjalnie
wiecie , rozumiecie itd. wc****, , i łudzisz się , że ktoś* się złapie na te twoje kolejne już "chińskie" rewelacje ,.... Już ze 100 razy ja i inni pisali ci , że NAWET gdyby wybuchło następnych 100 pandemii , to lubelski hold snw NIC z tego mieć nie będzie ,.... raz się udało (w 2020r.) na fali "owczego pędu" przypadkowo i przez pomyłkę i więcej "RAZÓW" nie będzie !!!!
------------------------------------ ( * ) "ktoś" z forum jest dość dobrze zorientowany , to na tę 'rewelację' się nie złapie , a na FORUM aż się roi od odpowiedzi na twoje 'nowe" j.w. rewelacje
ps. po ile 'chodzi' snw teraz ?? , bo nie mam podglądu , a nie chciałbym przegapić tych 'magicznych' 2 zet na snw
Dnia 2024-01-19 o godz. 17:28 ~ja napisał(a): > W tym tygodniu nie wyszło, to może w następnym, a jak nie w następnym, to...... itd. a kurs ani drgnie.
Faktycznie tych TYGODNI już trochę było ,.... a co niektórzy (np. wcpunk) to już latami (18-19-20 ?) wypatrują tego WIELKIEGO BUM i jak znam życie to się nie doczekają NIGDY ,.....
Dnia 2024-01-19 o godz. 17:45 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2024-01-19 o godz. 17:28 ~ja napisał(a): > > W tym tygodniu nie wyszło, to może w następnym, a jak nie w następnym, to...... itd. a kurs ani drgnie. > > Faktycznie tych TYGODNI już trochę było ,.... > a co niektórzy (np. wcpunk) to już latami (18-19-20 ?) wypatrują tego WIELKIEGO BUM i jak znam życie to się nie doczekają NIGDY ,..... >
Już niedługo. 3,5 roku i zacznie się zabawa. Tylko scett, co zrobisz, jak już będziesz miał białe, mętne oczka? :-)
Dnia 2024-01-19 o godz. 19:31 cmpunk napisał(a): > Dnia 2024-01-19 o godz. 17:45 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2024-01-19 o godz. 17:28 ~ja napisał(a): > > > W tym tygodniu nie wyszło, to może w następnym, a jak nie w następnym, to...... itd. a kurs ani drgnie. > > > > Faktycznie tych TYGODNI już trochę było ,.... > > a co niektórzy (np. wcpunk) to już latami (18-19-20 ?) wypatrują tego WIELKIEGO BUM i jak znam życie to się nie doczekają NIGDY ,..... > > > > Już niedługo. 3,5 roku i zacznie się zabawa. Tylko scett, co zrobisz, jak już będziesz miał białe, mętne oczka? :-)
TYLKO 3,5 roku ??? ,.... to faktycznie NIEDŁUGO dla kogoś , kto ma tu (na snw) STAŻ 20-letni a te 3,5 roku , to ci wychodzi z ruchu gwiazd , czy plam na słońcu ? ? ? ?
Ps. wc**** dobra rada to już lepiej napisz . że ta twoja "ZABAWA" zacznie się za 5 ROKÓW ,.... w twój okrągły JUBILEUSZ (25 lat na snw)