Czym Wy się tak ekscytujecie? Incuvo dostało kasę za grę, zrobią poprawki i będzie śmigać, oni mają się skupić na coop do Green Hell i dodatkach do niego. Kurs jest w absolutnym dołku a mają kilkanaście milionów w kasie, kapitalizacja poniżej 30 mln. Ogarnijcie się, co ma powiedzieć Madmind, który wydał na grę Paranoid 4, 8 mln(peak 138 i poniżej 40% pozytywów) a kapitalizacja większa niż tu. Zabawni jesteście.
Realista zejdź na ziemię. Przepalają kasę, teraz kasy z tandetnego produktu będzie zero lub niewiele więc zaczną przepalać gotówkę z konta bo darmozjadów informatyków trzeba utrzymać.
Bajki o coopach i dodatkach to stare bajki na które nikt już nie poleci.
Wcześniej taki sam kit żeniliście o premierze która okazała się NIEWYPAŁEM i TANDETĄ.
Zyski się liczą a tych może nie być dlatego wyprzedają już PKC tak jak robili non stop w piątek.
Nie będę się zniżał do tego rynsztokowego poziomu, dlatego nie zamierzam wdawać się z tobą w dyskusję. Papier zacząłem akumulować poniżej 3 zł właśnie ze względu na skrajnie niedowartosciowane wskaźniki. Obecnie kurs wyznaczył swoje historyczne minimum. Przypominam, że spółka otrzymała wynagrodzenie za swoją pracę, całkiem przyzwoite patrząc na ostatni raport okresowy. Większy problem ma PCF, choć po kilku poprawkach ta gra jeszcze może na siebie zarobić i przynosić zysk w późniejszym okresie. Warto spojrzeć na sytuację majątkową spółki i przede wszystkim nad czym oni teraz pracują i wyciągnąć samemu wnioski. Wisienką na torcie jest manipulacja z rzekomym wycofaniem gry ze sklepu Sony a dotyczy to tylko dwóch państw(Korei, Japonii) ze względu na brak uzyskania ratingu. To tyle z mojej strony, bez odbioru.