już kupuję. a ty w międzyczasie wytłumacz mi o co ci chodzi z WOŚP i reklamą 1-MNA. jeśli nie potrafisz tego zrobić, to po prostu bezczelnie naganiasz naiwnych na zakup akcji.
właśnie dołączasz do 1-mna. taka sama liga. dwaj bezmyślni naganiacze na wzrosty. napiszecie nawiększe bzdury, tylko po to aby zainteresować naiwnych spółką. a kiedy poprosi się was o wyjasnienie to albo milczenie albo głupie żarty. już niedługo zaczniesz tutaj wklejać bzdury o jajkach i locie w kosmos 1-MNA, tak jak nadworny wklejacz 1-mna. ale się zmieniłeś w ciągu tych kilku miesięcy mistrzu. kiedys jeszcze można byo z toba podyskutować, a teraz już tylko błaznujesz. przykro to widzieć.
mistrzu, dziekuję za info i brak odpowiedzi na pytania o WOŚP, o naszą "umowę" plus kilka innych ; )
kiedyś Ja zastanawiał się ile opakowań Endoteliol jest w stanie wyprodukować podwykonawca Pharmeny. mamy odpowiedź. wystarczy na stronie lokalnej przychodni lekarskiej zatrudniającej 9 osób dodać do koszyka maksymalna ilość opakowań. jak myślicie ile przychodnia "ma" ich na sprzedaż? ano równy milion opakowań. daje to sumę w koszyku PLN 361,000,000. dużo co? ale jeśli np. Bill Gates chciałby zrobić żarcik i zapłaciłby za ten koszyk. jak sądzicie, czy przychodnia z Boulder wysłałaby mu taką ilość (milion opakowań Endoteliol)? druga sprawa - bawiłem się w te "zakupy" już dawno temu. i co zastanawiające - dostępna ilość opakowań nie spada. normalne w każdym sklepie internetowym jest to, że jeśli ktoś kupi przedmiot to możesz dodać do koszyka ilość mniejszą o sprzedany przedmiot. mam rację? a tutaj ten milion jest od długiego czasu. jakieś przemyślenia?
Endotelio w lokalnej przychodni lekarskiej w Denver niedostępne. SOLD OUT. ciekawe czy współpraca skończona, czy czekają na nowa dostawę? wydaje mi się, że profesjonalna firma wie kiedy zamówić nową partię aby nie mieć przerw w sprzedaży.