• Wafelek już mmożesz kupować 1 mna w USA uzupełnili magazyn Autor: ~mistrzu [31.182.243.*]
    Wafelek,
    i po strachu, już uzupełnili magazyn, ponownie możesz kupować w USA Endotelio 1 -mna :):):)
    https://ohphealth.com/products/endoteliol-1mna
  • Re: Wafelek już mmożesz kupować 1 mna w USA uzupełnili magazyn Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    już kupuję. a ty w międzyczasie wytłumacz mi o co ci chodzi z WOŚP i reklamą 1-MNA.
    jeśli nie potrafisz tego zrobić, to po prostu bezczelnie naganiasz naiwnych na zakup akcji.
  • Re: Wafelek już mmożesz kupować 1 mna w USA uzupełnili magazyn Autor: ~mistrzu [31.182.243.*]
    najpierw zapłać mi 500 zł za komentarz ...........
  • mistrzu pogrążasz się i przykro na to patrzeć Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    właśnie dołączasz do 1-mna. taka sama liga. dwaj bezmyślni naganiacze na wzrosty. napiszecie nawiększe bzdury, tylko po to aby zainteresować naiwnych spółką. a kiedy poprosi się was o wyjasnienie to albo milczenie albo głupie żarty.
    już niedługo zaczniesz tutaj wklejać bzdury o jajkach i locie w kosmos 1-MNA, tak jak nadworny wklejacz 1-mna.
    ale się zmieniłeś w ciągu tych kilku miesięcy mistrzu. kiedys jeszcze można byo z toba podyskutować, a teraz już tylko błaznujesz.
    przykro to widzieć.

• Re: mistrzu pogrążasz się i przykro na to patrzeć Autor: ~Wafelek [176.221.124.*]
    mistrzu, dziekuję za info i brak odpowiedzi na pytania o WOŚP, o naszą "umowę" plus kilka innych ; )
    kiedyś Ja zastanawiał się ile opakowań Endoteliol jest w stanie wyprodukować podwykonawca Pharmeny.
    mamy odpowiedź. wystarczy na stronie lokalnej przychodni lekarskiej zatrudniającej 9 osób dodać do koszyka maksymalna ilość opakowań. jak myślicie ile przychodnia "ma" ich na sprzedaż?
    ano równy milion opakowań. daje to sumę w koszyku PLN 361,000,000. dużo co? ale jeśli np. Bill Gates chciałby zrobić żarcik i zapłaciłby za ten koszyk. jak sądzicie, czy przychodnia z Boulder wysłałaby mu taką ilość (milion opakowań Endoteliol)?
    druga sprawa - bawiłem się w te "zakupy" już dawno temu. i co zastanawiające - dostępna ilość opakowań nie spada. normalne w każdym sklepie internetowym jest to, że jeśli ktoś kupi przedmiot to możesz dodać do koszyka ilość mniejszą o sprzedany przedmiot. mam rację? a tutaj ten milion jest od długiego czasu. jakieś przemyślenia?
  • Re: Wafelek już nie możesz kupować 1 mna w USA. Autor: ~Wafelek [176.221.124.*]
    Endotelio w lokalnej przychodni lekarskiej w Denver niedostępne. SOLD OUT.
    ciekawe czy współpraca skończona, czy czekają na nowa dostawę?
    wydaje mi się, że profesjonalna firma wie kiedy zamówić nową partię aby nie mieć przerw w sprzedaży.
[x]
PHARMENA -2,01% 2,92 2025-12-17 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.