• Tik tak tik tak Autor: ~Racjonalista [193.138.139.*]
    Jw.
  • Re: Tik tak tik tak Autor: maskopatol [188.33.234.*]
    Haha, nie idzie naganianie? Nowych informacji brak, a stare filmiki i wywiady nie działają? Pięknie nam się tutaj naganiacz obnażył. Taki wątek...
  • Re: Tik tak tik tak Autor: ~Racjonalista [193.138.139.*]
    Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek tutaj naginal na spadki. Sytuacja jest dobra więc zawsze pisałem i pisze pozytywnie o firmie. Zadnych negatywny informacji nie było i nie ma. Czas do komercjalizacji sie kończy. Pozdrawiam cierpliwych:)
    Ależ ja piszę o naganianiu na wzrosty:). Dla mnie to samo g. co naganianie na spadki. A ten wpis bez jakiejkolwiek treści mnie tylko utwierdzić. I pewnie nie tylko mnie. A odliczanie bardziej do kolejnej emisji lub do zawieszenia badań z powodu zbyt małej ilości chorych:)
  • Re: Tik tak tik tak Autor: ~Racjonalista [37.47.90.*]
    Nie ma ani informacji o emisji ani o problemach z dokończeniem badań. Jesteś jak PiS. Maginasz na spadki a komuś kto pisze jak jest zarzucasz ze to on nagina :)
    "Tik tak" to pisanie jak jest? :)
    No i to przy równanie do PiS. Może przyrównasz jeszcze do Hitlera i Putina? Niech sobie każdy oceni czy jesteś naganiaczem:)
    A co do spółki. 3 tygodnie przed poprzednią emisją prezes twierdził, że emisji nie będzie:). Potrzebują dwóch sezonów, żeby przeprowadzić badania, a badania te prowadzone są kilku ośrodkach. To już nie pierwsze urządzenie, którego nie mogą sprzedać. Fakty:)
  • Re: Tik tak tik tak Autor: ~Alicja [46.204.104.*]
    Maskopatolu, to sprzedaj, po co się męczyć i inwestuj w inne spółki. Ja czekam na korektę na Bioceltix, SDS, CDR i będę się ustawiać na zakupy, może trzeba odpuścić Genomtec jeśli masz złe przeczucie
  • Re: Tik tak tik tak Autor: ~Racjonalista [37.47.90.*]
    Dokładnie tak jak Ci pisze Alicja. Jeżeli czarno to widzisz to wywal akcje i się nie męcz
  • Re: Tik tak tik tak Autor: ~devil [165.225.207.*]
    Cały czas jest skupywane krok po kroku..
  • Re: Tik tak tik tak Autor: ~Alicja [46.204.104.*]
    Ja też tak uważam i większość transakcji jest animowana. Jak pojawi się sprzedający poza animacją to następuje skup. Bardzo powolny. Badany jest też rynek popytu, którego na tym poziomie brak. Jedni wyczekują co będzie dalej a inni czekają na duży zjazd
  • Re: Tik tak tik tak Autor: ~NOWY [5.173.64.*]
    Zrobi się winksza korekta na szerokim i pojawią się okazję to przy jednoczesnym braku tu konkretów to popytu tu będziesz chiba szukać pod warstwa mułu:)
  • Re: Tik tak tik tak Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    Nie strosz, nie strosz bo się .... Takie spółki udawadnialy, że cały rynek na czerwono a one na zero lub lekki minus. Przykładów można mnożyć na czele z Mercator, Biomaxima, Biomed etc. Ty już 22zl na SDS widziałeś pół roku temu i jak nie ma, to nie ma. A Ja warten, warten na to 22zl
    Co to jest pól roku :) Byc moze szybciej bydzie 22 niz twoje 100 :) Kiedyś na Biomedzie przy 7 pisali ze znów idzie na 30 i jest 4 z hakiem , Na Biomaximie przy 25 każdy myslal że znów bydzie 60 i jest 16 , o Mercu nie wspomnę:) :):)
    Pywnie wszędzie zamienialas swoje kółka na weekendowe kreski i mailas rajdy :) tylko ze ja czekam na jakieś konkrety ,a nie pie... o Szope... :)
  • Re: Tik tak tik tak Autor: ~Alicja [46.204.96.*]
    Trzeba wiedzieć kiedy kupować spółkę. Wszystkie które wymieniłeś można było kupić bardzo tanio o zarobić kilkaset lub kilka tysięcy procent. To tak jakbyś dal w przyszłości argument że SDS poszedł z 14 na 300, a potem spadł i ludzie potracili bo wierzyli w powrót na powiedzmy 280. Do nauki, a nie marzenia o kreskach. Kup jakieś akcje, na początku za 100zl i obserwuj spółki :))))) A nie tylko demo, demo, demo ...
    Alicjo, ale ja wiem co mam robić ze swoimi pieniędzmi/akcjami. Po prostu czasami reaguję na wpisy naganiaczy:). Bo chyba inaczej wątku "Tik tak" o treści "j.w", jak naganianie nie mazwiemy? A co do Genomtecu to mam coraz większe wątpliwości, ale jednak tkwię w tym.
[x]
GENOMTEC -0,79% 6,31 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.