• ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~DSD [188.214.122.*]
    J.W
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Fifarafa [31.0.95.*]
    Włączyłem dopiero teraz - było coś o Moc?
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Papa [176.221.120.*]
    25 % papieru trzyma sołowow a on raczej trzyma z obecną władzą niż z pisem, ja uważam że to ustawka by odebrać papier może się mylę ale czas pokaże najwyżej 100 tyś w plecy
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Hdofp [89.64.19.*]
    Nie oglądali. Skoro było coś ważnego dla tego forum to może napisz kilka zdań w temacie
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Werysta [31.0.95.*]
    Podbijam . Napisz coś więcej. Oglądałem ale nie wyłapałem nic w temacie moc.
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Papa [176.221.120.*]
    Bo nic nie było, starają się Was wystraszyc żeby od Was akcje wyciagnac
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Werystyczny [31.0.95.*]
    A to taka prowokacja hehehe. Ludzie się nudzą jednak. Poczytaj coś chłopie zamiast tu bzdury pisać.
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Gwgeg [89.64.19.*]
    Nie jest tak, że akcji masz mnóstwo do zakupu? Jak ja dziś sprzedam swoje załóżmy 15 tyś akcji to uważasz, że na tyle to wpłynie na kurs żeby móc mówić o odkupię MOICH akcji or ez kogoś?
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Fegeg [89.64.19.*]
    Obejrzałem powtórkę przed chwilą. Nic nowego. Jakieś gadanie o tym, że prezes przyznając siano z dotacji nie miał uprawnień do bycia prezesem. Tak jak rzygam już niskim kursem tej firmy i narzekam, tak tutaj nic specjalnie wielkiego nie powiedzieli. Przynajmniej wg mnie...
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~biotech [188.146.128.*]
    Facet nie miał uprawnień do bycia prezesem? I prokurator krajowy nie miał uprawnień do bycia prokuratorem, i KRS nie miał uprawnień i sędziowie TK nie mieli uprawnień i nikt w tym kraju nie miał do niczego uprawnien bo tak zdecydował Donald Tusk?
    Poebalo was?
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Ddhe [89.64.19.*]
    Ciebie bardziej na każdym kroku chłopie. Posłuchaj co powiedziano o prezesie abm i jak uważasz, że miał habilitację albo wymagany czas na stanowisku by być prezesem, a nie pełnić obowiązki prezesa to wiesz więcej niż stanowią fakty z życia sierpinskiego. Jesteś kozaku tak irytujący swoją niby wszechwiedzącą, że 90% tego forum się z ciebie śmieje.
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Śrubokręt [31.0.95.*]
    O- mój ulubieniec znowu się wypowiedział . Zamknął się na czas wydarzeń ostatniej doby, żeby wywlec swoje polityczne frustracje wieczorem. Kiedyś ktoś zapytał - trafnie zresztą - czy Ty chłopie nie masz przypadkiem kota? Bo mi się tutaj wszystko zaczyna układać w jedną całość. Tusk -źródło zła wszelkiego , my wszyscy wkoło to d-ebile , którzy kupili akcje moc i spowodowali tym samym szereg katastrofalnych dla moc wydarzeń, spiskowa teoria dziejów i generalnie - plucie jadem w każdej niemal wypowiedzi. Może to i czasami zabawne, ale można mieć go czasami dosyć.
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Efwfe [89.64.19.*]
    Chyba coś poje...eś jeśli piszesz do mnie, bo ja odniosłem się do relacji z faktów. Nie mam obiekcji politycznych więc chyba do biotecha ewidentnie ściśle związanego z pisem chciałeś się odezwać. Jeśli do mnie to coś źle kontaktujesz
    Jeśli wg. ciebie ktoś kto krytykuje chore i bandyckie działania polityczne wymierzone w prywatny biznes jest wyznawcą pisu wg. ciebie to współczuję światopoglądów.
    A wy towarzyszu macie pełnomocnictwa na piśmie ze się wypowiadacie za 90% forum?

Jesteś na poziome tych informacji z tych mediów jak ten anonimowy naukowiec.

https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/gw-ponad-300-milionow-zlotych-na-polskie-mrna-wyrzucone-w-bloto-st5537172
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Ttwte [89.64.19.*]
    Ośmieszasz się i zaraz możemy zrobić ankietę kto cie popiera, a kto się śmieje z twoich żałosnych wpisów. Towarzysza może miałeś w pobliżu lata temu. Stul łeb, bo źle trafiłeś na takie dyskusje wykraczajace poza giełdę
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Ja [89.66.45.*]
    Haha GW i ich anonimowi informatorzy. Wszystko jasne.
    Publikowanie nierzetelnych, przeinaczonych informacji, opartych na wymyślonych faktach, w celu uderzenia w prywatną firmę to są standardy białoruskie czy rosyjskie?
    Trochę szok.
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~weqd [78.133.215.*]
    Dnia 2024-01-18 o godz. 09:50 ~biotech napisał(a):
    > Publikowanie nierzetelnych, przeinaczonych informacji, opartych na wymyślonych faktach, w celu uderzenia w prywatną firmę to są standardy białoruskie czy rosyjskie?
    > > Trochę szok.

Pozwij TVN hehehe. Masz na pewno lepsze informacje od nich
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~uhu [31.61.173.*]
    Przecież to są stare informacje sprzed kilku lat. Ostatecznie, z tego co pamiętam, molecure zrezygnowało z tego grantu, bo by musieli zrzec się praw intelektualnych, a nie chcieli.
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~ewr [78.133.215.*]
    Dnia 2024-01-18 o godz. 09:49 ~uhu napisał(a):
    > Przecież to są stare informacje sprzed kilku lat. Ostatecznie, z tego co pamiętam, molecure zrezygnowało z tego grantu, bo by musieli zrzec się praw intelektualnych, a nie chcieli.

Mowa o tym, co wczoraj w TV. Nie wiem na 100, ale nie sądzę by teraz wałkowali temat, który został już załatwiony i rozliczony.
    Jeśli wszystko gra to tym lepiej i mnie to cieszy
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Jul [83.9.2.*]
    OGLĄDAJCIEFAKTY, Tam przecież to sama prawda przez cały dzień i noc
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Reee [89.64.20.*]
    No tak, wymyślili i pokazywali gościa mającego habilitację i wymagane do stanowiska doświadczenie i ładowali ludziom, że nie miał. On na to nic i nie robi problemu z tym, że cała Polska to oglądała i klamano pokazując jego twarz. Oglądałeś / aś przez lata tvp i uważasz, że to w tvn jest źle hehehe.
    W publicznej była prawda i tylko prawda. Tak jesttttt
    Ty dobrze wiesz że to nie chodzi o tego gościa, Twoja odpowiedź, to standard dla FAKTÓW i ich zwolenników
  • Re: ogladali dziś FAKTY ??? Autor: ~Prawda [37.247.231.*]
    A Twoim standardem jest Białoruś, imigranci i leżenie plackiem w kościółku, ciemnoto.
    Masz 100% rację,Pozdrawiam, Prawda nas wyzwoli
[x]
MOLECURE -1,31% 5,28 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.