25 % papieru trzyma sołowow a on raczej trzyma z obecną władzą niż z pisem, ja uważam że to ustawka by odebrać papier może się mylę ale czas pokaże najwyżej 100 tyś w plecy
Nie jest tak, że akcji masz mnóstwo do zakupu? Jak ja dziś sprzedam swoje załóżmy 15 tyś akcji to uważasz, że na tyle to wpłynie na kurs żeby móc mówić o odkupię MOICH akcji or ez kogoś?
Obejrzałem powtórkę przed chwilą. Nic nowego. Jakieś gadanie o tym, że prezes przyznając siano z dotacji nie miał uprawnień do bycia prezesem. Tak jak rzygam już niskim kursem tej firmy i narzekam, tak tutaj nic specjalnie wielkiego nie powiedzieli. Przynajmniej wg mnie...
Facet nie miał uprawnień do bycia prezesem? I prokurator krajowy nie miał uprawnień do bycia prokuratorem, i KRS nie miał uprawnień i sędziowie TK nie mieli uprawnień i nikt w tym kraju nie miał do niczego uprawnien bo tak zdecydował Donald Tusk?
Poebalo was?
Ciebie bardziej na każdym kroku chłopie. Posłuchaj co powiedziano o prezesie abm i jak uważasz, że miał habilitację albo wymagany czas na stanowisku by być prezesem, a nie pełnić obowiązki prezesa to wiesz więcej niż stanowią fakty z życia sierpinskiego. Jesteś kozaku tak irytujący swoją niby wszechwiedzącą, że 90% tego forum się z ciebie śmieje.
O- mój ulubieniec znowu się wypowiedział . Zamknął się na czas wydarzeń ostatniej doby, żeby wywlec swoje polityczne frustracje wieczorem. Kiedyś ktoś zapytał - trafnie zresztą - czy Ty chłopie nie masz przypadkiem kota? Bo mi się tutaj wszystko zaczyna układać w jedną całość. Tusk -źródło zła wszelkiego , my wszyscy wkoło to d-ebile , którzy kupili akcje moc i spowodowali tym samym szereg katastrofalnych dla moc wydarzeń, spiskowa teoria dziejów i generalnie - plucie jadem w każdej niemal wypowiedzi. Może to i czasami zabawne, ale można mieć go czasami dosyć.
Chyba coś poje...eś jeśli piszesz do mnie, bo ja odniosłem się do relacji z faktów. Nie mam obiekcji politycznych więc chyba do biotecha ewidentnie ściśle związanego z pisem chciałeś się odezwać. Jeśli do mnie to coś źle kontaktujesz
Jeśli wg. ciebie ktoś kto krytykuje chore i bandyckie działania polityczne wymierzone w prywatny biznes jest wyznawcą pisu wg. ciebie to współczuję światopoglądów.
Ośmieszasz się i zaraz możemy zrobić ankietę kto cie popiera, a kto się śmieje z twoich żałosnych wpisów. Towarzysza może miałeś w pobliżu lata temu. Stul łeb, bo źle trafiłeś na takie dyskusje wykraczajace poza giełdę
Publikowanie nierzetelnych, przeinaczonych informacji, opartych na wymyślonych faktach, w celu uderzenia w prywatną firmę to są standardy białoruskie czy rosyjskie?
Trochę szok.
Dnia 2024-01-18 o godz. 09:50 ~biotech napisał(a): > Publikowanie nierzetelnych, przeinaczonych informacji, opartych na wymyślonych faktach, w celu uderzenia w prywatną firmę to są standardy białoruskie czy rosyjskie? > > Trochę szok.
Pozwij TVN hehehe. Masz na pewno lepsze informacje od nich
Przecież to są stare informacje sprzed kilku lat. Ostatecznie, z tego co pamiętam, molecure zrezygnowało z tego grantu, bo by musieli zrzec się praw intelektualnych, a nie chcieli.
Dnia 2024-01-18 o godz. 09:49 ~uhu napisał(a): > Przecież to są stare informacje sprzed kilku lat. Ostatecznie, z tego co pamiętam, molecure zrezygnowało z tego grantu, bo by musieli zrzec się praw intelektualnych, a nie chcieli.
Mowa o tym, co wczoraj w TV. Nie wiem na 100, ale nie sądzę by teraz wałkowali temat, który został już załatwiony i rozliczony. Jeśli wszystko gra to tym lepiej i mnie to cieszy
No tak, wymyślili i pokazywali gościa mającego habilitację i wymagane do stanowiska doświadczenie i ładowali ludziom, że nie miał. On na to nic i nie robi problemu z tym, że cała Polska to oglądała i klamano pokazując jego twarz. Oglądałeś / aś przez lata tvp i uważasz, że to w tvn jest źle hehehe.
W publicznej była prawda i tylko prawda. Tak jesttttt