Parkiet to dlaczego usunąłes te dwa zlecenia sprzedaży 40k i 45k po 2,06-2,07 bałeś się że Ci ktoś je zabierze ?
Przecież od dawna wmawiasz wszystkim ze robisz zrzuty na GPW 5% akcji Szymańskiego niedopuszonych do obrotu giełdowego haha nikt Ci już nie wierzy ??? Kłamstwa już nie działają a akcje kupować jakoś musisz ??
Fojtowi wydaje się, że jest drugim Harrym Potterem i jak sobie wymyśli fabrykę to weźmie różczkę i ją wyczaruje a tu trzeba myśleć, analizować, przewidywać i planować. I jak się nie ma rozumu to te zapracowane pieniążki w cwaniacki sposób mogę się ulotnić szybko.
To fajnie będziesz dzisiaj sprzedawać ?
Ta firma zarobi 1 zł na akcję za 2023 r. C/Z = 2, znasz inną firmę budowlaną która tak oszukuje ? Chętnie też ją kupię ? Inwestujcie na GPW i nie potraficie liczyć ??
Parkiet publikacji wyników oczywiście nie było będą w kwietniu za cały 2023r ale już teraz po lll kwartałach mamy 34,9 mln zysku netto.
Parkiet a były już kolejne robione przez Ciebie zrzuty niedopuszczonych do obrotu na GPW akcji Szymańskiego które nam tu kiedyś ogłaszaleś ??
No tak wchodzę tu sobie raz po raz i cały czas widzę, że jesteście w formie, ex-pracownicy CPR!
Czatujecie tutaj więcej i dłużej niż sami akcjonariusze - to też się nie zmieniło.
Nie musiałem myśleć nad tym długo, tak jak Tobie nie zajęła długo odpowiedź na moją wiadomość. Co tylko potwierdza moje powyższe obserwacje :-))) Miłego dnia
Jestem pewien, że to przez ferie. Jest w pełni sezon narciarski i Fojt funduje, widząc po wykresie czarna trasę FIS, czyli stromy zjazd z adrenaliną dla akcjonariatu.
Bałwany zaczęły zima 2023.
Przezimowały lato i cały czas ciągną bo zima 2024.
Wiosna się ociepli to bałwany znikną.
Już rzadko popisują.
Ps. Lol - wszystkie akcje rosną? I wszystkie mocno go góry? Gdzie ty spoglądasz i co porownujesz :)
Jestem optymistą jeśli chodzi o znikanie bałwanów i problemow.
Problemy pojawiają się i znikają, a są funkcja czasu, otoczenia oraz czynnika ludzkiego...
Qbq mały zakomleksiony chłopczyku myślisz, że twój impertynencki wpis jest oznaką twojego intelektu. Mylisz się. Mało kto tu pisze bo już wszyscy dawno zorientowali się, że Compremum to padaka a Fojt to pr.......p.
Niedługo wszyscy zapomną o Fojcie i Compremum. Tylko ty ze swoim małym móżdzkiem albo p.....m jeszcze tego nie zuważyłeś.
Dnia 2024-01-29 o godz. 09:15 ~Bin napisał(a): > Qbq jeszcze nie jedno Ciebie zaskoczy. Już niedługo. Trzymaj się za portfel.
Bin, Qbq to pachołek na usługach z Mazowieckiej. Napisze wszystko co mu każą, I tyle ma wspólnego z inwestowaniem. Została tam już tylko garstka nieudaczników.
Smok - myślę podobnie. Ale jak widać nasze bałwany sie dziś ożywiły z uwagi na mróz i pomimo braku śniegu - jeden lepszy od drugiego. Mądre takie te nasze bałwany ... o Mazowieckiej, o Cegielskim i inne wyświechtane blubry wyrzucają z siebie. No bałwany dalej coś jeszcze dorzućcie....
Dnia 2024-01-29 o godz. 12:24 ~Smok napisał(a): > Będą wzrosty Tu i będzie płacz że się tego nie ma Jedyne wzrostu możliwe w Compremum to te w dolnej części garderoby Fojta po odpowiedniej dawce v.....y . Hahaha