Spółka dla hazardzistów. Nic tutaj nie wiadomo, żadnych sensownych prognoz dotyczących inwestycji, jakiekolwiek perspektywy to wróżenie z fusów, a do tego automaty mogą w kilka dni rzucać kursem +/- kilkadziesiąt procent. Trzeba mieć mocne nerwy i sporo kapitału żeby tutaj coś ugrać.
apropo hazardu.. ja jestem totalnie zielony, jeśli chodzi o inwestowanie. Kupiłem za 500 zł (trochę na chybił trafił) Carlson.. Jak stracę to stracę.. dopóki nie spadnie kurs poniżej 4 zł/akcję, to będę sobie trzymać :)
To nie jest zabawa dla dzieci czy inwestorów co potrzebują kasy na fryzjera jutro ale automaty tu nie po to żeby stracić… kupują tanio sprzedają drożej taka ich rola ale generalnie trend będzie rosnący bo nie ma innej opcji
Dnia 2024-01-17 o godz. 20:18 ~Bzzz napisał(a): > Spółka dla hazardzistów. Nic tutaj nie wiadomo, żadnych sensownych prognoz dotyczących inwestycji, jakiekolwiek perspektywy to wróżenie z fusów, a do tego automaty mogą w kilka dni rzucać kursem +/- kilkadziesiąt procent. Trzeba mieć mocne nerwy i sporo kapitału żeby tutaj coś ugrać.
wypowiedz trafiona w 10 - tkę, wirtualna spółka nic więcej, zero fundamentów
zaglądam tutaj coraz rzadziej bo w piątek sprzedałem reszte ślmieciowych akcji które mi dotychczas zostały, powodzenia życzę trollku i dokup sobie jeszcze do kompletu ci games tam rolują naiwnych podobnie jak tu. hi hi hi