• Z kim tu kasę robić? Autor: ~JanK [217.28.149.*]
    Skoro 72k akcji zwalają 2% wzrost budowany przez tydzień...
    Ynwestory... błahaha
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~Krowa [37.109.149.*]
    Powtórka z rozrywki
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~JanK [46.182.98.*]
    To powinno po 40-45 zł dziś chodzić przy takich obrotach firmy, a ledwo 30zł przebija...
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~Inv [94.154.31.*]
    Ktoś tu próbuje zasiać panikę ustawiając batony coraz niżej ,le faktem jest też że nie ma chętnych do kupna przy rosnącym rynku
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~JanK [188.147.104.*]
    Znowu to samo...
    Prawie 2 tygodnie wyciągania kursu pod 33zł i jednego dnia zje...li 11k akcji o prawie 4%
    A ci jak d..le wyprzedają jwden przez drugiego zamiast trzymać i nie oddać jakiemuś cwaniakowi nawet sztuki.
    Siedzę tu już ze 3 lata i wkoło to samo... Ten sam scenariusz: wyciągają tygodniami po troszku i uwalają jednego dnia.
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~king_of_kingz [195.42.249.*]
    ja sobie pluje za każdym razem w brode, że tego nie wywaliłem przy takiej podbitce... ciągle to samo... nie wiem kto to sprzedaje... skoro tyle już czekają akcjonariusze... to serio teraz sprzedają to po 3 latach z zyskiem rzędu 10-15%? przecież przez 3 lata i tak są w plecy ze względu na inflację... nie kumam tego papiera i koniec... rynek puchnie, a to sie osuwa...
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~JanK [188.147.104.*]
    Dokładnie.
    Firma prężna, stabilna, inwestuje, rozwija się z każdym rokiem i z każdym rokiem publikuje bardzo dobre wyniki finansowe, a akcjonariat taki, że lekkie drgnięcie w dól i już się tratują żeby wyprzedawać.
    Spekulantów tu raczej nie ma, bo obroty marne i nie sądzę, żeby ktoś dla złotówki czy 1,20 brutto zarobku handlował akcjami sprzedając kilkaset akcji - po co...?
    Ja tam trzymam. Kupowałem dawno po 18-20, nie sprzedałem jak wzrosło do 36, bo zaplanowałem, że musi być piątka z przodu, ale nie sądziłem, że to będzie się tak kisić.
    Niech leży - jeść nie woła. Spadnie znów na 2x to dokupię, bo wierzę, że kiedyś będzie na tym konkretny strzał.
    kto to ciągle usilnie sprzedaje... kiedy w końcu sie wysypie...
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~Inv [37.47.155.*]
    On nie sprzedaje tylko blokuje wzrost kursu wystawiając tysiące akcji na którą to ilość nie ma teras popytu-widocznie chcą skupić jeszcze taniej,pewnie któryś fundusz któremu nie zależy aby cena już teras szła do góry,a po wynikach może zwalą jeszcze niżej,stosując tą samą taktykę zjadą jeszcze niżej,tak jak poprzednio
    Dnia 2024-02-05 o godz. 12:03 ~Inv napisał(a):
    > On nie sprzedaje tylko blokuje wzrost kursu wystawiając tysiące akcji na którą to ilość nie ma teras popytu-widocznie chcą skupić jeszcze taniej,pewnie któryś fundusz któremu nie zależy aby cena już teras szła do góry,a po wynikach może zwalą jeszcze niżej,stosując tą samą taktykę zjadą jeszcze niżej,tak jak poprzednio

3 lata już skupują? nie gra mi coś ta teoria, bardziej to wygląda na czyjeś wychodzenie...
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~Krowa [31.183.177.*]
    O co tu kurła chodzi.... ja pier...
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~Krowa [78.30.72.*]
    To co budowalo sie 1.5 miesiaca trach w kilka dni
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~XxX [82.118.30.*]
    Straszna lipa z tym kursem. Ktoś tu się nieźle bawi na tych akcjach.
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~Dżolero [195.42.249.*]
    Masakra spółka
  • Re: Z kim tu kasę robić? Autor: ~Zarobiony [31.0.64.*]
    Spółka dobrze zarządzana cały czas rośnie, ale dla bardzo cierpliwych
[x]
ANSWEAR -0,87% 28,65 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.