Panowie i Panie. Kupiłem tutaj akcje zanim przyszła spekuła, gdybym teraz je sprzedał ładnie kursem by bujneło w czerwień. Średnią mam po 3.52, część sprzedałem wcześniej i widziałem jak padło kilka % w dół. Czy tutaj coś jeszcze się wydarzy? Gdzie się podziali ludzie którzy tu zamieszczali posty, sprzed spekuły? Odezwijcie się :)
Spolka gotowa do akwizycji przez większy podmiot, tak jak było na Blircie, kiedy był duszony miedzy 5-6 a potem odjechał na 15 jak głowni udziałowcy sprzedali swoje udziały Qiagenowi i ogłoszono wezwanie. Tu może być podobnie, ale my tego nie wiemy, bez powodu ok 300 000 akcji się nie przemielilo. Kto wytrzymał na Blircie i pozbierał po 5-6 dzisiaj jest krolem. Jak tu będzie czas pokaże. Sama baza danych onkologicznych zgromadzonych przez 20 lat ciężkiej pracy zespołu RDG jest warta więcej niż algorytm nie jednej głupkowatej gry, a na świecie są znawcy takich baz danych i potrafią się koło tego zakręcić. No, ale zobaczymy. Cierpliwość to podstawa.
Dnia 2024-01-17 o godz. 23:27 ~Budda napisał(a): > Spolka gotowa do akwizycji przez większy podmiot, tak jak było na Blircie, kiedy był duszony miedzy 5-6 a potem odjechał na 15 jak głowni udziałowcy sprzedali swoje udziały Qiagenowi i ogłoszono wezwanie. Tu może być podobnie, ale my tego nie wiemy, bez powodu ok 300 000 akcji się nie przemielilo. Kto wytrzymał na Blircie i pozbierał po 5-6 dzisiaj jest krolem. Jak tu będzie czas pokaże. Sama baza danych onkologicznych zgromadzonych przez 20 lat ciężkiej pracy zespołu RDG jest warta więcej niż algorytm nie jednej głupkowatej gry, a na świecie są znawcy takich baz danych i potrafią się koło tego zakręcić. No, ale zobaczymy. Cierpliwość to podstawa.
Buda wróciła. Może jakiś stary link wkleisz, żeby pozbyć się akcji? Najlepiej pokaż nowe fundusze w akcjonariacie, ale nie kupujące po 100-200 akcji. Oni będą kupować po 30 zł albo po 15 zł, które wieszczyłeś w ubiegłym roku. Kupuj, jest nadal tanio. A było już ponad 9.5 zł i po 7.8 zł kiedy byłeś aktywny na forum. Przeniosłeś się na XTB i słusznie. ci, którzy kupowali po nagonce po 9.5 zł muszą być bardzo cierpliwi. Czekają już kilkanaście lat. Akcji prawie 9.5 mln a przemieliło się po naganianiu 300 000. Po prostu szok. Czy spółka ma patenty międzynarodowe? Miałeś napisać. Czy Adamed skupował akcje?
Biedaku nie podniecaj się tak, policz FF bo masz problemy z liczeniem procentów. Reszta w raportach i na stronie spolki. Najważniejsze ze już nie popełniasz wpisów kryminalnych dotyczących spolki. Masz niezły strach w gaciach i bardzo słusznie. Procedura karna w toku.
Dnia 2024-01-18 o godz. 11:53 ~Szeryf napisał(a): > Biedaku nie podniecaj się tak, policz FF bo masz problemy z liczeniem procentów. Reszta w raportach i na stronie spolki. Najważniejsze ze już nie popełniasz wpisów kryminalnych dotyczących spolki. Masz niezły strach w gaciach i bardzo słusznie. Procedura karna w toku.
Buda. Wstydzisz się pisać pod swoim ostatnim nickiem? Dlaczego?
https://www.bankier.pl/static/att/ebi/2023-11/0000155056_202311100000149979.pdf Piszesz o tym raporcie? Jak tam wyglądają zyski? Możesz zacytować?
Dlaczego naganiałeś w wyższej cenie żeby inni kupowali?