Tak jak pisałem wam podbitka była tylko pod wyjście z akcji grubego .Redan to już trup który nic nie będzie miał za chwilę .Kurs zjedzie na grosze niestety ale to może zakończyć się likwidacją i upadłością spółki bo nie będzie miała żadnych zysków a tylko narastające długi których nie będzie w stanie spłacić.
Dnia 2024-01-21 o godz. 10:36 ~xxx napisał(a): > No i tak jsk pisałem żona się wysypała z akcji po Infie. Mówiłem wam info było pod wysyp akcji bo Redan to już Trup.
Brawo xxx znów miałeś rację ! szacunek kolego ! Teraz już wiadomo po co było lipne to info o przjęciu Top Secret ...............Żonka prezesa się wysypała z akcji i kurs runie na grosiki bo to już trup pozostał !
Może tak to ma wyglądać a radzio z wisieńka dokończą resztę ,zbiorą resztę lub wyprowadzą resztę majątku ze spółki i zostanie tylko nazwa i jakiś nic nie warty sprzęt czy bety. Powoli i do przodu ,może tym razem z innym koleżką. Fund już był i popłynął na txm ,Monnari się wypięło . Mentalność bazarowego kombinatora wrosła w nich ,jak to ujął jeden z kolegów .