A TY już misiu musisz się dwoic i troic aby pisać te swoje objawienia. Żal mi Ciebie, zero papieru, zero kasy.... I pisanie z samym z sobą. Patrz i ucz się jak będzie wyglądał kurs w pierwszym kwartale 2024.
staram sie sie juz nawet tu nie wchodzic bo jak czytam te wasze brednie a to o egipcie a to o jakims inwestorze to juz mi sie słabo robi i zastanawiam sie jak wam nie wstyd pisac te farmazony.
Myslisz ze kurs tak mocno ruszy jak zaczna pokazywac gorsze miesieczne wyniki sprzedazowe niz rok temu mieli? bo ja raczej nie sadze. A moze myslisz ze rakieta ruszy jak raport roczny pokaza z kilkoma milionami straty i powiekszajacym sie zadluzeniem?
Naprawde jak ktos czyta to forum i wierzy w to co to wypisujecie tzn ze jest niespelna rozumu.
Zapytałbym cie tak na serio bez zlosliwosci dlaczego uwazasz ze kurs wzrosnie ale jak mam byc szczery nie spodziewam sie zadnej rozsadnej odpowiedzi wiec chyba szkoda czasu.
tego sie spodziewałem ze nie masz nic do powiedzenia. Aaa tak apropos pewnie tego nie wiesz bo jestes inwestorem ktory nie wie w co inwestuje ale wlasnie zamkneli kolejna restauracje, tym razem Chlopskie Jadlo w Krakowie takze kolejny lokal mniej. a to bardzo dobra lokalizacja była.
No i co z tego, że zamykają. Otwierają gdzie indziej i po wracaj na stare śmieci w systemie franczyzowym. czyt. rentownym. Ot cała prawda. A spółka przeżyła nie jedne trudności na rynku... I trwa, co więcej rozwija się. Dajcie spółce rok, dwa a będziecie pić szampana.
to jest wlasnie poziom tych co tutaj pisza, opowiadaja brednie o inwestorach a nie maja pojecia o podstawowych rzeczach co sie dzieje na tej spolce. NIE to nie byla restauracja sezonowa!! Jak masz pisac brednie lepiej milcz serio