Każdy analizuje, przetwarza i porównuje każdy komunikat. Brak informacji o powołaniu nowego prezesa jest komunikatem sam w sobie dla rynku. Zagranie psychologiczne jak ulał do sytuacji.
Dynamiczne zmiany w arkuszu oraz przewalane ilości w arkuszu oraz jego częste zmiany przy próbach "wyłudzenia" akcji przy budowaniu wykresu to jeden z pozytywnych sygnałów, brak informacji na temat powołania nowego prezesa kolejny dobry sygnał.
Zagadka wokół spółki która z nagła podupadła na zdrowiu? a miała być carbo turbo.
brawo Panowie , fajne wpisy ;)) wierzycie w spółkę która czołga się na kolanach , ale stanie do pionu w obecnym roku , no ja mam taką nadzieję jestem tu od kilku lat - powodzenia !!!!
Nie wspomnę że przy sprzedaży 100 akcji kurs leci 3 lub 5 gr w dół a gdy ktoś kupił 20000 jest 3,4 gr do góry mrówczą prace wykonują oczywiste o nic nie podejrzewam bo tu jest krystalicznie i porządnie
Wielu graczy jest ukrytych, to nie jest trup. Walka na zapleczu, gdzie są schowane ogromne ilości akcji? Ciągle podchody w arkuszu świadczą o tym że myśliwi już upatrzyli zwierzynę, spuścili psy które szukają po arkuszu, węszą codziennie! Codziennie! Na trupie? Nie sądzę. Jak byto był trup, na dwóch fixingach wypchnęli by kurs w kosmos i rozdali akcje a tu, tu trwa polowanie na czerwony październik. Myśliwych jest więcej niż jeden, każdy chce swoje trofeum.
Zwykły straszak jak dla mnie. Przecież takich działań było już tutaj dziesiątki i nic. Zgadzam się z bordowym. Codziennie tutaj ktoś bada arkusz. Sprawdza, straszy i czeka czy uda mu się kogoś do sprzedaży zachęcić. Każdy kto ma świadomość i myślał o kupnie, to już dawno to zrobił, a nikt nowy kto zobaczy spółkę jej nie kupi, bo uzna że trup na pierwszy rzut oka. Więc tak czy owak chętnych na kupno brak. Ja mam pakiet, który mnie satysfakcjonuje, więc nie kupuje. Zakładam, że kto tu świadomie jest ma swój zadowalający pakiet i tyle. W styłu nawet jak tyle i tyle stracę to życia mojego nie zmieni. Ale wystarczy, że akcje wejdą na złotówki to będzie już naprawdę zarobiony
Gdzie ta gruba podaż? Stało się jak zawsze. Ktoś straszaki powystawiał :). Pytanie dlaczego tak to obwieszczacie mówiąc, że będzie grubo, coś się kroi? Sianie paniki?
Arkusz testuje graczy, z lewej z prawej, pozycję skaczą a transakcji brak. Z boku wygląda na marazm, wewnątrz się gotuje. Nikt nie chce tu tracić akcji. Brak nowego prezesa nie przestraszył zorientowanych akcjonariuszy.
Wygląda na to że gra musi się przenieśćj bo tu nikt akcji nie odda.
Ps kto będzie nowym prezesem? Jakieś pomysły? Ta informacja nie jest trzymana w ciszy bez przyczyny.
czyli w marcu witamy ,,0,, zł ogarnij się no chyba że zwykły troll z Ciebie bez akcji , na 030 już masz ustawione zlecenie na 4,99 % wszystkich akcji - słabo to interpretujesz lub chcesz kupić taniej .
Tu schodzenie w dół wygląda jak na oceanie, ciśnienie rośnie z każdym groszem, dochodzi do 'atmosfery' która rozsadza normalnego człowieka. Nie polecam, może się mylę, możesz stracić wszystko i nie odzyskać bo do pewnego poziomu pływają rekiny a poniżej żyją potwory. Ja leszcz na tym skorzystam dziubiąc swoimi zaskurniakami z uśmiechem na twarzy.
Powodzenia, pozdrawiam
Ps czas tyka, a pakietu większościowego wszyscy szukają jak kapitan Ahab moby dyka (pisane normalnie bankier nie pozwoli bo brzydki wyraz). Nie ma sensu walczyć, czas zrobi swoje. Kapitan ginie, to przykład zbędnego obłędu.
Czas biegnie nieubłaganie, jego znamiona widzimy w arkuszu, kto tak usilnie walczy o akcje trupa? Szuka jak Hilary okularów. Potrzebuje ich dużo, a akcje zapadły się pod ziemię. Amba. Z boku trup bez życia a w arkuszu gotuje się codziennie. Dopóki na 2x fixach może się bawić bo gdy wrócimy na ciągłe, zabawa się skończy.
Proces nabiera tempa, biorąc pod uwagę bananowy charakter rynku polskiego akcji oraz nadzorujący ten rynek KNF, rozpoczął bo wie czy zejdziemy z fix, kiedy zejdziemy, jakie plany nowego prezesa lub coś czego nikt się nie domyśla bo brakuje wyobraźni.
Noga na nogę, popcorn i oglądamy co zademonstruje. Zapowiada się dobry czeski film.
A może stary Prezes odszedł bo nie widział nadzeji a nowy jest po to żeby ją zlikwidować. Zawsze wszystko widzicie w różowych okularach. Nic od roku się nie dzieje, straty jak ch... , kontraktów brak od pół roku, a na forum eldorado