Leszczy hak uwiera powyżej 6 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej 5 zł i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow cezar/łoowca /matiisratiii /azatem itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na Wasze akcje :)
Dokładnie :) Czekamy na ich akcje po 3 zł odbierzemy a potem im znów sprzedamy ale po 50 zł tak by znów na haku wisieli tylko mega wysoko :))) leszcza trzeba kroić ile się da bo tylko do tego się nadaje haha :))
W listopadzie pan kontraktowy napisał : patrząc na fundamenty i zasoby gotówki ,nieruchomości jakie posiada spółka i jakie planuje kolejne kurs już powinien śmigać powyżej 20 zł i tam będziemy zmierzać w najbliższym czasie co jest nieuniknione.. Mamy połowę stycznia a kurs niższy niż w listopadzie ..... piękna analiza :)) A pajac ze szpitala bez klamek mu uwierzył :)))
Leszczy hak uwiera powyżej 5 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow cezar/łoowca /matiisratiii /azatem itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na akcje :)
..
Leszczy hak uwiera powyżej 5 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow z spółdzielni Mopsu Bps cezar/łoowca /matiisratiii /azatem/ghost_men itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na akcje :)
Bawisz się jak w piaskownicy już mnie to śmieszy i nie irytuje . Skoro tak piszesz to już będzie ciężko o spadki i chyba jutro kupię pod dywidendę tak jak pisałeś
Dnia 2024-01-16 o godz. 15:20 ~Jimi napisał(a): > Leszczy hak uwiera powyżej 6 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej 5 zł i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow cezar/łoowca /matiisratiii /azatem itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na Wasze akcje :)
No to jutro zaczynamy taniec z leszczami i nie ma że boli haha
Spokojnie leszczyku niebawem zejdziesz z haka 6 zł i po 3 zł wszystko oddasz i będziesz wolny od forum jeszcze chwila i będziesz skakał w przepaść hehe
Hak uwiera powyżej 6 zł hehe Spokojnie zaraz będziesz skakał w przepaść i oddasz po 3 zł prezes szybko cie sprowadzi na ziemię tam gdzie jest leszcza miejsce.
Hak uwiera powyżej 6 zł hehe Spokojnie zaraz będziesz skakał w przepaść i oddasz po 3 zł prezes szybko cie sprowadzi na ziemię tam gdzie jest leszcza miejsce hehe
Dnia 2024-01-18 o godz. 12:05 ~Fischer napisał(a): > Hak uwiera powyżej 6 zł hehe Spokojnie zaraz będziesz skakał w przepaść i oddasz po 3 zł prezes szybko cie sprowadzi na ziemię tam gdzie jest leszcza miejsce hehe >
Hak uwiera powyżej 6 zł hehe Spokojnie zaraz będziesz skakał w przepaść i oddasz po 3 zł prezes szybko cie sprowadzi na ziemię tam gdzie jest leszcza miejsce.
Jednak możliwe jeszcze rekordy w stanach ale to już raczej końcówka wzrostów bardziej w celu wyciśnięcia krótkich pozycji ale naszej GPW da szansę na odbicie i Monnari może też.
Skąd ta słabość GPW myślę że chodzi jednak o łamanie prawa i NBP do tego dochodzi to że jesteśmy państwem frontowym a Ukraina słabnie. Chyba o hossie trzeba zapomnieć do tego dochodzi to że w stanach po 1 obniżce stóp zazwyczaj rozpoczyna się bessa skoro ma ten schemat
sie sprawdzić to stany szczytują przed spadkami ale jak długo to szczytowanie potrwa nie wiem może do końca stycznia
Na GPW tylko jeszcze banki się dobrze zachowują reszta to już dramat. Tam gdzie zagranica weszła w październiku to te spółki jeszcze pilnują i pod dywidendy mogą jeszcze je w miarę trzymać. To że nie ma szerokiego rynku może świadczyć że hossy nie ma i było tylko odbicie podobne jak 2020 obym się mylił i zaznaczam że wszystko co pisze na forum to są moje przemyślenia i proszę się nie sugerować.
To jest jeden troll ....tzw suka prezesa , która za kazdy wpis jaki by nie był dostaje 10 groni ....sam wisi na haku od 10 pln bo mu prezes powiedział że majątek zbije ....teraz odrabia stratę i bełkocze na forum
Hak uwiera wielonika z spółdzielni Mopsu Bps powyżej 6 zł hehe Spokojnie zaraz będziesz skakał w przepaść i oddasz po 3 zł prezes szybko cie sprowadzi na ziemię tam gdzie jest leszcza miejsce.
Dnia 2024-01-19 o godz. 11:23 ~Janko napisał(a): > Hak uwiera wielonika z spółdzielni Mopsu Bps ghost_men /matiisratiii /azatem /cezar /łoowca /viking /prezes powyżej 6 zł hehe Spokojnie zaraz będziesz skakał w przepaść i oddasz po 3 zł prezes szybko cie sprowadzi na ziemię tam gdzie jest leszcza miejsce.
Ładna sesja w stanach ich optymizm mnie zadziwia, z jednej strony dobrze ale z drugiej to poszli już tak wysoko i tak szybko że będzie grozić mocna korekta w przyszłości tylko kiedy i z jakiego poziomu myślę że między 4900 a 5000 tys pkt. To pozwoli naszej GPW na dalsze odbicie ale tylko odbicie myślę bo za dużo spadliśmy i już nie zdążymy pobić 2400. Takie moje zdanie a jak będzie to rynek pokaże. Monnari też ma szansę dzisiaj już się zadomowiło powyżej 5 i nieśmiało też powinno coś zrobić. Opór się zrobił na 5.20 i to jest pierwsze zadanie dla popytu.
Dnia 2024-01-16 o godz. 15:20 ~Jimi napisał(a): > Leszczy hak uwiera powyżej 6 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej 5 zł i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow cezar/łoowca /matiisratiii /azatem itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na Wasze akcje :)
A gdzie nasz wyjec wielonik azatem/cezar/ghost_men/mattisrattii ? czyżby mu prezes nie opłacił internetu i? haha :))) chyba że myśli nad nowymi nickami i czeka na wytyczne od prezesa co ma pisać teraz :)))
Dnia 2024-01-22 o godz. 09:52 ~Janek napisał(a): > Dnia 2024-01-16 o godz. 15:20 ~Jimi napisał(a): > > Leszczy hak uwiera powyżej 6 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej 5 zł i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow cezar/łoowca /matiisratiii /azatem itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na Wasze akcje :) > > A gdzie nasz wyjec wielonik azatem/cezar/ghost_men/mattisrattii ? czyżby mu prezes nie opłacił internetu i? haha :))) chyba że myśli nad nowymi nickami i czeka na wytyczne od prezesa co ma pisać teraz :)))
Jak to gdzie jest ? wisi na haku powyżej 6 zł dlatego tak zamilkł hehee
Nie posiadacie akcji więc wycie wam nic nie da, aby spadało musi być podaż. Dzisiaj zadanie przebić 5.20 lub jutro. Ale generalnie aby być obiektywnym to słabo to wygląda myślę że przez koszty pracy tak się dzieje. Generalnie GPW słabo już wygląda nawet do 2300 ciężko będzie o odbicie.
E jest wielonik a już się martwiliśmy że ci się coś stało haha jak widać wisisz na haku powyżej 6 zł i dyndasz haha :))) no to sobie powisisz z 2 lata haha
Dnia 2024-01-22 o godz. 10:01 ~Micha napisał(a): > Dnia 2024-01-22 o godz. 09:52 ~Janek napisał(a): > > Dnia 2024-01-16 o godz. 15:20 ~Jimi napisał(a): > > > Leszczy hak uwiera powyżej 6 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej 5 zł i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow cezar/łoowca /matiisratiii /azatem itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na Wasze akcje :) > > > > A gdzie nasz wyjec wielonik azatem/cezar/ghost_men/mattisrattii ? czyżby mu prezes nie opłacił internetu i? haha :))) chyba że myśli nad nowymi nickami i czeka na wytyczne od prezesa co ma pisać teraz :))) > > Jak to gdzie jest ? wisi na haku powyżej 6 zł dlatego tak zamilkł hehee
Długo nie wytrzymał jednak jest i wisi na haku haha :)))
No i piesek prezesa wielonik waruje haha wisząc na haku :)))