co troche kupują pakietówki i sprzedają na rynku coraz niżej.....mnie tu juz dawno niema, mam pgi inv exe izo tme pgf zmieniłem portfel na oze i ocieplenia budynków, polecam pzdr Bobi:))
ja sprzedawałem jeszcze troche powyżej 4zł, małymi pakietami po 1000szt 500szt,...szkoda mi troche było ale Widzisz co tu sie dzieje... kolejne dwa pakiety po za giełda 42tyś szt za 2,3zł ktos to wywala , wiadomo 50% zysku co sie dziwic, i pozbyłem sie troche straty miałem, ale mam ciekawsze spółki, Też Ci polecam, MSP:) Unia dała 5mld euro na ocieplania oze i zaoszczędzenie energi poprzez izolacje budynków i itp, mam takie spólki właśnie dodatkowo dokupiłem oprócz moich standardowych,... za kasa z 06n,. a musza to wydać do końca tego roku,.. więc, kupiłem i jestem spokojny, a tu jakieś cyrki.....ktos kupił pakiet za 5,2 i też to nic niedało,,pzdr Bobi:)
Ja mimo wszystko poczekam. Uważam, że jest tu potencjał. Dziwi mnie tylko postawa Zarządu. Przecież gdyby przekazywali na bieżąco informację to kurs byłby kilka złotych wyżej.
Powodzenia Ci życzę. Udanych transakcji.