Masz w czym wybierać !!! wybierz sobie tę najlepszą dla siebie
Mogę ci jeszcze kilka takich 'wartości księgowych' z przed lat i miesięcy wyciągnąć , jak będę miał więcej czasu a cha wszystkie !! te poprzednie "wartości księgowe" oczywiście się 'sprawdziły' w ponad 100 % tym, którzy w nie uwierzyli ,....
Dnia 2024-01-16 o godz. 11:56 cmpunk napisał(a): > Aktualna 3,73. > Scettuś, pisz krótko i treściwie. Jak zejście po torpedce ;-).
wc****tuś , 1/2 dniowe (półsesyjne) podbitki , to jak widać NORMA na lubelskim tzw. holdingu A twoje obsesje i wirusowo-szczepionkowe 'wizje' nie ustępują,.... ja w/g ciebie miałem juz NIE ŻYĆ po pierwszej dawce i to 2 lata temu, a mam złą wiadomość (dla ciebie) ciągle nic mi nie dolega
Dnia 2024-01-16 o godz. 13:29 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2024-01-16 o godz. 11:56 cmpunk napisał(a): > > Aktualna 3,73. > > Scettuś, pisz krótko i treściwie. Jak zejście po torpedce ;-). > > wc****tuś , > 1/2 dniowe (półsesyjne) podbitki , to jak widać NORMA na lubelskim tzw. holdingu > A twoje obsesje i wirusowo-szczepionkowe 'wizje' nie ustępują,.... > ja w/g ciebie miałem juz NIE ŻYĆ po pierwszej dawce i to 2 lata temu, a mam złą wiadomość (dla ciebie) ciągle nic mi nie dolega
Scettuś, nie ufasz technologii :-). Gdyby każdy schodził od razu i w ten sam sposób, to owce by się skapnęły. :-)
Split, ja to bym nawet spróbował przedstawić mu instrukcję detoksu, ale chłop zadufany w sobie jest.
Jego wola. Już trochę dziabniętych z mojego otoczenia odczuwa, czy też odczuwało skutki. Do niektórych jeszcze nie dotarło.
Także scett, tak po gorzko przyjacielsku, nie wstydź się.