• Pracownicy spółki Autor: ~Prawilny [198.98.49.*]
    W poprzednim wątku ktoś trafnie wskazał... Prawnicy w ekipie holding jadą na 2 etaty JRH i w ekipie ,natomiast finansiści są z Columbusa.
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~Ww [77.253.49.*]
    Jeżeli tak nawet jest to jest to chyba dobre info - Columbus dzisiaj +5,68%. Dobrze mieć takie wsparcie, dobry Mecenat dzisiaj to podstawa. EKIPA dawaj do przodu ;) Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~Jolsik [146.70.74.*]
    Dnia 2024-01-16 o godz. 10:19 ~Prawilny napisał(a):
    > W poprzednim wątku ktoś trafnie wskazał... Prawnicy w ekipie holding jadą na 2 etaty JRH i w ekipie ,natomiast finansiści są z Columbusa.

Skąd takie info?
    No i co w związku z tym?
    Jakieś wnioski?

Mi to akurat pasuje, bo skoro zadbali i nadal dbają o finanse Januarego, to znaczy, że Ekipa jest w dobrych rękach. Poza tym January sprzedał Columbusa niemal na szczycie na czym zarobił górę kasy, czyli finansiści z tej firmy dobrze mu liczyli.

• Re: Pracownicy spółki Autor: ~LILIPUT [5.173.172.*]
    Licze na to, ze tu też będzie grubo, tylko kwestia czasu. Obstawiam lato tego roku, że się zacznie. A Wy ?
    Od 2 lat też tak liczę ;) ale ja liczyć nie potrafię, dochodzę to takich wniosków, po tym długim czasie od inwestycji i przynajmniej kilku transakcjach w których dokupiłem akcje naszej spółki. Ale, ale liczę, że Ty potrafisz liczyć więc poczekam do lata :)
    No ruch tu jak ch …. serio brak sił nie tylko do tej spółki cały NC jest w niełasce, nie mam tu nic więcej do dodania, to świadczy o nastrojach
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~ArTi [83.6.26.*]
    Czytasz może ostatnie zwierzenia wujasa na kanale nadawczym? Sporo informacji, ale nic w szczegółach.
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~Ww [178.36.3.*]
    Widzę jedank osuwający się kurs … ArTi ile jeszcze w Tonie jest optymizmu, bo u mnie jakby mruga już wyczerpana bateryjka
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~ArTi [5.173.20.*]
    Optymizmu brak, raport marzec , wujas łazi gdzieś do cyfrowego Polsatu, niby ciekawe rzeczy pisze ale dla nas nic nie wnosi to do kursu, cały czas tylko czekanie.
    Spodziewam się filmu u tromby z udziałem friza, ale to tylko moje przypuszczenia
    Nie wiem ale mam wrażenie, że Wujek się troszkę wypalił … zapowiadał kanał na yt i coś cisza, jest początek roku ja wiem ale zaznaczam, że minął cały miesiąc 1/12 roku i nie mamy tu nadal żadnych konkretów. Panie Prezesie, Zarządzie + kilka spółek córek pobudka
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~Kasa [46.134.113.*]
    ...A gdzie ta banda Mitomanow z wiatru i kurzu
    Jakoś ich wywiało ... .
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~Kasa [46.134.113.*]
    A niestety tak to jest spekulacja rządźi i logiczne myślenie przysłania.Tutaj w co nie spojrzeć to są jakieś domysły i ciagle brak jasnych planów,niejasnosci.Powiedzcie mi eksperci jak jest z tym ASI ...kto wykłada pieniądze na te inwestycje? Ekipa holding ma tylko część udziałów w ASI co za tym idzie potencjalny zarobek jest dzielony na udziałowcow proporcjonalnie ...ale jakoś nie słyszałem Że udziałowcy wykładają kasę....tylko idzie to z Holdingu ale potem już nie wraca w 100 procentach. Nie wspomnę już o wałku odkupienia udziałów Essy od swojej spolki przez prezesa potem sprzedaż pewnie "za więcej" do Spothlight aby potem znowu wrócily do Essy ...oczywiście wyjaśnień widać nie było...
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~Wikusp [68.66.114.*]
    Z praktyki wiem, że w niedzielę czyli weekend i święta zazwyczaj trole tu siedzą wyłącznie i raczą swoimi głupio mądrymi wpisami więc Kasa i ty kolejny raz tylko to udowadniasz.
    Masz jakiś problem napisz do spółki albo od razu KNF, bo nikt ci nie będzie się produkował i prostował twoich wys ry wów.
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~Kasa [5.184.230.*]
    Ww Arti...macie jakieś przemyślenia o tym ASi i finansowania projektów?
    / Z ekipą mitomanow nie ma co wchodzic w dyskusje
    Skąd Ta dyskusja teraz o ASI tutaj? Sorki, ale zarobiony byłem, rozwińcie temat
    /tak mi przyszedł ten temat do głowy jakiś czas temu ...inwestują inwestują jako ekipa holding z ramienia ASI ale już sama ekipa holding w ASi ma tylko część udziałów...więc zyski są dzielone pomiędzy udziałowcami a nie słyszałem żeby z własnej kasy ktoś z udziałowców dorzucił.../ Ale uwaga tutaj jest ekipa Miętusia Mitusia więc ich celem jest zaciemnianie obrazu.Czemu nie ma czatu?spotkania inwestorów jak to było za czasów Filipa? Wujek mydli oczy o jakimś kanele informacjnym ale tu jest totalny brak ogaru...bansuja po jakiś czatach nadawczych ...twity w stylu wstałem rano co mi przyszło pierwsze na myśl to w rzucę ... Oferty pracy czesc na lnkdin część na ekipa brak aktualizacji a Gemra jest już dawno w Radzie a na stronie EH dalej jest January... Dramat
    I zaraz banda Mirosława będzie dawać łapy w dół pod powyższym postem tylko na to ich stac
    Brak konsekwencji, a ja z innej, miał być jakiś skup już w innej formie, miał się nim zająć podmiot zewnętrzny - czy poszło jakieś info o wybraniu takiego podmiotu, czy ktoś słyszał coś więcej na ten temat? Wiem tam miały być kupowane akcje po pare groszy - po co to było, więcej pytań niż odpowiedzi. Generalnie Mr Wujku czas się trochę wziąć do roboty, nie wiem jak to się spytaj nawet tutaj :) ludzie Ci doradzą, tylko trzeba chcieć. Pierwsze zróbta coś z info o grze cisza jak makiem zasiał, dwa czat inwestorski by się przydał to było dobre i trzy - skup to możecie sobie w buty włożyć, bo nie ma info po co to było i nic w tej sprawie się nie dzieje - przynajmniej, ja wiem, że robicie spite projekty, ale co jest w temacie Oldboye to wydaje się dobry pomysł, a cisza jak makiem … Generalnie marazm Mr Wujek - zaskoczycie nas czymś?
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~Hek [212.211.214.*]
    Trzeba poczekać aż ludzie zrozumieją, że Ekipa to już nie tylko głupotki dla dzieci na YouTube, ale szersza działalność. Trzymać akcje i czekać na zyski z projektów w toku oraz nowych jak budowa studia. Tak to widzę, współpraca z Januarym i jego załogą tylko na plus. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Pracownicy spółki Autor: ~Kasa [46.134.92.*]
    I widać ta nowa nieruchomośc jest obok siedziby Columbusa LoL...hehe
[x]
EKIPA 0,82% 1,24 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.