W listopadzie pan kontraktowy napisał : patrząc na fundamenty i zasoby gotówki ,nieruchomości jakie posiada spółka i jakie planuje kolejne kurs już powinien śmigać powyżej 20 zł i tam będziemy zmierzać w najbliższym czasie co jest nieuniknione.. Mamy połowę stycznia a kurs niższy niż w listopadzie ..... piękna analiza :))
janko vel fischer jeszcze niedawno naganiał na kupno bo pan kontraktowy obiecał 20 pln a nawet więcej.... teraz nagania na spadki . Jaką suką trzeba być żeby się tak zachowywać ....
Nie pierwszy i ostatni raz gdy spada to nagania na spadki gdy rośnie na wzrosty. Na razie jeszcze mamy boczniaka. W tych cenach gdy kupowałem to był do tej pory dobry zakup ale tym razem się wstrzymam bo sytuacja polityczna mnie przeraża i nie wiem czym to się może zakończyć.
Myślę że gra 1000 akcji bo tylko tak można zmieniać nastawienie z ilością większą się nie da brak płynności . A jeśli spolka odbije np z tego poziomu to będzie pisał że kupił po tyle i będzie sobie bekę robił
Generalnie może być dzisiaj odbicie na rynku i może jutro bo mi się wydaje że stany powinny zrobić jeszcze nowe ath i dopiero spadek. A u nas tylko odbicie.
to gimbus na posługach, ale to mało ludzie tutaj mają pakiety akcji, znają wartość spółki, widzą wycenę i WK na koncie spółki góra gotówki, ogrody i zyskowna działalność jaką trzeba mieć ...... żeby takie farmazony klepać całe dni