O, oj, "mocni razem" i "sok z buraka" zagnieździli się juz na forum 'holdu' snw ,.... chce im się siedzieć po nocy i z samego rana i wypisywać te "ciepłe" słowa ,.... Dzięki chłopcy ! ! !
Przekonamy się czy wczorajsze MEGA wzrosty , to jak zwykle 1/2 dniowa (półsesyjna) PODBITKA ? ? ?
Dnia 2024-01-17 o godz. 10:15 ~J-23 napisał(a): > tak , tak, bardzo nerwowo ,.... > ponad 1 h sesji i ZERO obrotu na snw > > A za to na SUNDRAGON lekki spadeczek przed ODPAŁEM ? ? ? > > Ps. > Już udało się wam ustalić 'wartość księgową" lubelskiego 'holdingu' ??? bo były drobne rozbieżności w temacie ,..... > > HAHAHHhahahahahahaahahahahahahahaaa
Scettuś, a czemu te znaki zapytania? Takiej klasy inwestor i nie ma pewności? Zostawia sobie furtkę? To jak ty chcesz te grosze łapać? Bądź jak saper. 4 torpedy w żyłach, nieśmiertelność załączona, a ty się zastanawiasz? https://www.medonet.pl/choroby-od-a-do-z/choroby-zakazne,who--pandemie-koronawirusa-zastapi-kolejna--choroba-x-moze-zabic-50-mln-osob,artykul,68247336.html Zobacz, chłopaki się starają, doceń to :-). Jak sądzisz, jaką torpedkę odpalą? x-D
i co wc**** a ty ciągle te swoje brednie ja i chyba NIKT (normalny) tego nawet nie 'dotyka' 2 godzinki bez obrociku żadnego ,.... zaraz 'spece' zaczną pisać , że NIKT już nie chce wywalać przed WIELKIM odpałem na 5 zet
Dnia 2024-01-17 o godz. 11:16 ~J-23 napisał(a): > i co wc**** a ty ciągle te swoje brednie ja i chyba NIKT (normalny) tego nawet nie 'dotyka' > 2 godzinki bez obrociku żadnego ,.... > zaraz 'spece' zaczną pisać , że NIKT już nie chce wywalać przed WIELKIM odpałem na 5 zet >
Brednie? Teraz to brednie? A jak o srovidzie pisali, to kto pierwszy w kolejce po torpedy stał? x-D Scettuś, robisz takie samozaoranie, że pała mała :-D. Unikasz odpowiedzi na konkretne pytania, wstyd, że takiej klasy inwestor nie potrafi odpowiedzieć. To, że nie ma obrotu, to o niczym nie świadczy. Już zapomniałeś, jak było na SFERANET?