• J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: ~JA [79.186.2.*]
    po co marnujesz tu zycie ty taki mądry takidoswiadczony taki wspaniały inwestor.........no po kiego?...
  • Re: J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: ~KoleśGit [46.134.114.*]
    Raczej normalny ten j-23 to nie jest! Widząc ile tu jest jego wpisów jestem w stanie stwierdzić u niego chorobę psychiczną!
  • Re: J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: cmpunk [31.61.243.*]
    Panowie, J-23 lubi mocne wrażenia, dlatego wziął na klatę 4 torpedy. Spokojnie mógłby wystąpić w Jackass albo Dirty Sanchez x-D.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.232.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: ~J-23 [31.61.231.*]
    O, oj, "mocni razem" i "sok z buraka" zagnieździli się juz na forum 'holdu' snw ,....
    chce im się siedzieć po nocy i z samego rana i wypisywać te "ciepłe" słowa ,....
    Dzięki chłopcy ! ! !

Przekonamy się czy wczorajsze MEGA wzrosty , to jak zwykle 1/2 dniowa (półsesyjna) PODBITKA ? ? ?
  • Re: J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: ~Split [5.172.232.*]
    Czego się spodziewałeś za swoje wnikliwie analizy.
  • Re: J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: ~ja [79.186.2.*]
    jak tam j-23 vel scettino-nerwowo?-wyluzuj...
  • Re: J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    tak , tak, bardzo nerwowo ,....
    ponad 1 h sesji i ZERO obrotu na snw

A za to na SUNDRAGON lekki spadeczek przed ODPAŁEM ? ? ?

Ps.
    Już udało się wam ustalić 'wartość księgową" lubelskiego 'holdingu' ??? bo były drobne rozbieżności w temacie ,.....

HAHAHHhahahahahahaahahahahahahahaaa
  • Re: J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: cmpunk [31.61.242.*]
    Dnia 2024-01-17 o godz. 10:15 ~J-23 napisał(a):
    > tak , tak, bardzo nerwowo ,....
    > ponad 1 h sesji i ZERO obrotu na snw
    >
    > A za to na SUNDRAGON lekki spadeczek przed ODPAŁEM ? ? ?
    >
    > Ps.
    > Już udało się wam ustalić 'wartość księgową" lubelskiego 'holdingu' ??? bo były drobne rozbieżności w temacie ,.....
    >
    > HAHAHHhahahahahahaahahahahahahahaaa

Scettuś, a czemu te znaki zapytania? Takiej klasy inwestor i nie ma pewności? Zostawia sobie furtkę? To jak ty chcesz te grosze łapać?
    Bądź jak saper. 4 torpedy w żyłach, nieśmiertelność załączona, a ty się zastanawiasz?
    https://www.medonet.pl/choroby-od-a-do-z/choroby-zakazne,who--pandemie-koronawirusa-zastapi-kolejna--choroba-x-moze-zabic-50-mln-osob,artykul,68247336.html
    Zobacz, chłopaki się starają, doceń to :-).
    Jak sądzisz, jaką torpedkę odpalą? x-D
  • Re: J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    i co wc**** a ty ciągle te swoje brednie ja i chyba NIKT (normalny) tego nawet nie 'dotyka'
    2 godzinki bez obrociku żadnego ,....
    zaraz 'spece' zaczną pisać , że NIKT już nie chce wywalać przed WIELKIM odpałem na 5 zet

• Re: J-23-CO TY CHŁOPIE TU ROBISZ Autor: cmpunk [31.61.242.*]
    Dnia 2024-01-17 o godz. 11:16 ~J-23 napisał(a):
    > i co wc**** a ty ciągle te swoje brednie ja i chyba NIKT (normalny) tego nawet nie 'dotyka'
    > 2 godzinki bez obrociku żadnego ,....
    > zaraz 'spece' zaczną pisać , że NIKT już nie chce wywalać przed WIELKIM odpałem na 5 zet
    >

Brednie? Teraz to brednie? A jak o srovidzie pisali, to kto pierwszy w kolejce po torpedy stał? x-D
    Scettuś, robisz takie samozaoranie, że pała mała :-D.
    Unikasz odpowiedzi na konkretne pytania, wstyd, że takiej klasy inwestor nie potrafi odpowiedzieć.
    To, że nie ma obrotu, to o niczym nie świadczy. Już zapomniałeś, jak było na SFERANET?
[x]
SANWIL -3,10% 1,25 2025-12-17 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.