Ktoś postanowił wyjść (Pawełek), a przyczyny mogą być różne (może potrzebuje zwyczajnie pieniędzy i wali pkc). Podobnie było ostatnio na Pure - ja kupowałem po 5.2PLN, aby następnie w kilka sesji zrobić +200%.
Pawłowski chce wyjść, a widzi że kurs spada to to mu się spieszy.
Spolka rentowna, wzrostowa, banki dają kredyty na inwestycje, więc też musiały ją prześwietlić, bo na gębę niczego nie dają...
Ja jakichś wielkich ryzyk tutaj nie widzę, a na tle wielu śmieci z NC to perełka!
Dodatkowo branża mocno rozwojowa i perspektywy szalone.
Skończy się sypanie, to na 2 zeta wróci w 2 tygodnie. Tyle w temacie.
A czemu chce wyjść!? Może chce przejść na emeryturę i myśli że jak nie sprzeda to straci okazje. A może średnio się dogaduje z prezesem i tak się umówili, że zamiast jeden drugiego ma spłacać, to zrobią spółkę publiczną i tamtemu się spieniezy. A może ma jeszcze inny pomysł na życie, przyczyn może być 150...
Ja już tu raz 30% wyciągnąłem na poprzedniej wyprzedaży...mam więc uchroniony kapitał od inflacji ...miło będzie znowu się zapakować w ok. nowego dołka i zgarnąć kolejne min. 30%...nawet na spółkach wydmuszkach są odbicia od dna 50 %...bez sensu ale są i to trzeba wykorzystywać.Poziom dna teraz..?...mam swoj tylko dla siebie i jest duuużo niższy od poziomu obecnego.