Gdzie się dzisiaj podzialiście? Dlaczego nie pisaliście jak zwykle, że Saule nie ma żadnego produktu?
Ciekawe, że według Was Saule to wydmuszka, która nie ma produktu, a ...jakoś zaprezentował go na największych targach technologicznych na świecie! A jeszcze wcześniej na ten produkt otrzymała światowy certyfikat.
A jeszcze wcześniej na dźwigu o tym rozmawiali. A jeszcze wcześniej....... a jeszcze wcześniej. Jak już podbije o 200% to pytaj gdzie kto jest. Ja ogólnie twierdzę, że tu urośnie bez produktu. Urośnie nie o 20% tylko dużo więcej. Obrót będzie nie milion tylko też dużo więcej. Potrwa to około tygodnia po czym nastąpi to co jest, oczywiście wracając kursem w dół. O tu jestem skoro pytasz. Takie mam zdanie, nie muszę mieć racji ot tyle.
Nie. Ale gdybym kupił powiedzmy w piątek to dziś bym na 100% sprzedał. A to co napisałem wyżej pisałem nie raz. To jak handel autami, możesz gardzi jakaś marką, może być ona awaryjna itd i nie chciał byś tego dla siebie ale to nie znaczy, że byś na tym nie zarobił. Ja mam o tej firmie swoje zdanie I nie jest pochlebne ale tu maksa kursu i sprzedaży jeszcze nie było.
4 lata temu może ktoś by w to uwierzył. Przespali te lata a chinole ich już zjedli. Cenniki na orlenie nie no szł nad szały. Sprzedali marzenia a teraz materializuje się rzeczywistość. Jakby mieli jakikolwiek komercyjny gotowy produkt a nie coś co nie ma praktycznej żywotności w użyciu to dawno byliby na szczycie. Co z tego że daje to o wiele lepsze wyniki niż panele skoro musiałbyś to co roku wymienia na nowe
Dobrze. Ja przecież i tak nie sprzedaję na stracie, a dzisiaj obstawiałem umiarkowany spadek. Wzrosty się zaczną po konkretnym ESPI dopiero, to chyba oczywiste.