• Akcje czy śmieci Autor: ~Silver [83.30.218.*]
    W najbliższych dniach zostaniecie negatywnie zaskoczeni ja na szczęście sprzedałem resztę śmiecia za mało było chętnych do porozumienia a samemu mogłem kupić duży pakiet ale po cyrku z grami istniej duże ryzyko o czym się przekonacie.
  • Re: Akcje czy śmieci Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Dzięki Silver za informację. Nie wiem, czy leki przestały działać, czy dawka nie jest dobrana ale wróć jednak do poprzedniego lekarza.

Zachodzę w głowę, czym się kierowałeś pisząc taką "informację", co chciałeś osiągnąć? Dla mnie przekaz jest bardzo prosty: jeżeli ktoś chce kupić jeszcze jakieś akcje po 2 gr, to zostało mu jeszcze kilka dni, bo potem już będzie za późno.

Zakładając hipotetycznie, jeżeli faktycznie cały ten APIS okaże się jednym wielkim przekrętem i za kilka dni okaże się, że zawieszą całkowicie notowania ponieważ wszyscy rzucili się do sprzedaży PKC, to czy będziesz się z tego cieszył, że inni popłynęli z kasą? Będziesz przeżywał orgazm tylko dlatego, że inni stracili pieniądze? To jest twoim celem, tego byś chciał? Dlatego napisałeś ten post, żeby ludziom zrobić sieczkę z mózgu? Co za człowiek, że tacy chodzą po Ziemi......
  • Re: Akcje czy śmieci Autor: ~Silver [83.30.218.*]
    Myśl logicznie jeżeli sprzedałem to chyba nie zyskałem na tym śmieciu lecz straciłem około 50% z około 5% akcji. A jak myślisz co stało się z tzw ,zapasami i dotacjami?
  • Re: Akcje c Autor: ~Lolo [94.254.183.*]
    A czemu się chwalisz swoją porażką na początku apisowej drogi? To, że sobie na końcu roku odbiłeś na podatku, to dobrze. Ale po co się tym chwalić? Z reguły takie spółeczki kiedyś odbijają.
  • Re: Akcje czy śmieci Autor: ~Rex [37.248.164.*]
    Czy to oznacza że za kilka dni będzie jakaś informacja która przyczyni się do wzrostu ceny akcji!
  • Re: Akcje czy śmieci Autor: ~PapierŚciernyDoDupy [5.173.58.*]
    To co tu jeszcze robisz? Martwisz się o nasz pieniądze żebyśmy nie stracili jeszcze ostatnich 15% z zainwestowane kwoty? Taki jesteś dobrotliwy? Dla mnie bez znaczenia jest takowa strata, nic mi po tych 15 procentach, stracę to stracę, przymajmniej będzie czym dupe powycierać
  • Re: Akcje czy śmieci Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    A jakie ma uziarnienie ? dopska nie pokaleczy ?.
  • Re: Akcje czy śmieci Autor: ~Kirikou [178.252.41.*]
    A co to będzie jak jakaś spółka robiąca gry wejdzie sobie na giełdę poprzez Apis? Bierzecie takie rozwiązanie pod uwagę?
    To jest raczej mało prawdopodobne. Pamiętajcie, że Apis to nie jest firma robiąca gry od lat, dopiero uczą się tego gamingowego biznesu. Choć z drugiej strony zabrali się za to zawodowcy. Ludzie, którzy pracowali w 11Bit przez wiele lat i fach mają w ręku. Dotacje, które spółka otrzymała zapewne poszły w części na ich pensje ale za to mają pewność, że to co zrobią będzie miało sens i to za pierwszym razem.

Z kilku możliwych scenariuszy, ja widzę 2:
    1. robią to pod swoją markę jako druga "gałąź" swojego biznesu". Możliwe, że docelowo jest to biznes dla syna Henia, żeby miał co robić w życiu i wcale bym się nie zdziwił, gdyby docelowo stworzyli spółkę celową, która się tym zajmie.
    2. robią to pod kogoś dużego, np. dla 11Bit gdzie mają sporo kontaktów. Jeżeli faktycznie udałoby im się coś stworzyć innowacyjnego, to mają szansę to skeszować i to konkretnie, a te 10 mln dotacji będzie przy tym jak drobne na waciki. ..., a wiecie, co się wtedy stanie z kursem??? Ojjjj......., fajnie się czasem rozmarzyć. :=]
  • Re: Akcje czy śmieci Autor: ~Jola [5.184.224.*]
    Ale desperacki nagon MA SA KR AAAAAAAAA
  • Re: Akcje czy śmieci Autor: ~Kokoszanel [145.224.100.*]
    Jola zjedz babola
    Kraaaa kraaa
  • Re: Akcje czy śmieci Autor: ~Kirikou [178.252.41.*]
    Ciekawe w jakich rękach są akcje od właściciela? 95% ulica tyle raczej nie ma?? Z tego co widzę komunikatów też nie było...
    Oczywiście, że nie kupiła tego ulica. 2 pakiety po prawie 20 mln akcji to już masz 40 mln sztuk - to były transakcje poza giełdą, więc nie kupił tego przypadkowy inwestor. Reszta pewnie poszła na "słupy" dzięki czemu Henio nadal ma władzę w rękach - takie jest moje subiektywne zdanie. Mamy więc sytuację w której żaden inwestor przy obecnym kursie nie jest na plusie, a zapewniam Cię, nikt z kupujących od Henia nie dokonywał transakcji żeby stracić!

I jeszcze 2 słowa do niejakiego NICK-u "Jola". Czy ty człowieku jesteś tak tępy i ograniczony, że nie potrafisz sklecić 2-3 zdań po polsku, które z sensem odnosiły by się do czyiś poglądów? Jedyne co potrafisz to pisać o nagonie i nic więcej. Muszę przyznać, że jak na osobę inwestującą na giełdzie to słabo to wygląda.

Jest jeszcze jedna alternatywa - twoim i twoich mocodawców jest w interesie, żeby obrzydzać spółkę innym, szkalować ją i tępić każdego kto ma inne zadnie. Dla mnie jesteś kompletnie niewiarygodny i każda twoja wypowiedź idzie w zapomnienie. Dlaczego? Ano dlatego, że nadajesz pod wieloma NICK-ami prezentując sprzeczne ze sobą poglądy w zależności od wyłącznie twojego interesu.

Dla przypomnienia tylko niektóre twoje pseudonimy:
    Jola, Pretyou, Rety, Takbylo, Zmora, Luiza, Nauczyciel, Lekarz, Ubrany, Zuza, Zomo, Apis, Bankier, Proste, Weterynarz, Podejrzane, Proboszcz, Takbylo, Koniec, Pewniak, Policja, Ile, Doktorkidler, Trzeba, Strata, Rozpacz, Hehehe, Doktorlubicz, Wyślij, Salowy, Detektyw, Zawieszenie, Anuluj, Możliwe, Coo, Lekarz, Twojpan, Wyrocznia, Yhy, Cuda, Tak, Możliwe, Myśl, Przypadek, Hak, Olo

Więc, jeżeli chcesz włączyć się do dyskusji, to pisz z sensem. Nie musisz się zgadzać ale żeby to była konstruktywna krytyka, a nie typu: "Ale desperacki nagon MA SA KR AAAAAAAAA"

Bez odbioru...
[x]
APIS 0,00% 0,01 2026-05-29 15:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.