• Komunikat Autor: ~Henry [162.19.155.*]
    Chcecie się założyć że w ciągu najbliższych 12 dni będzie komunikat bardzo pozytywny ?

Ja myślę że spółka nie pójdzie na zwarcie i zacznie lepsza komunikację z akcjonariuszami gotów się jestem założyć i to ja stawiam wszystkim przed WZA nie tylko kawe ale coś mocniejszego.
  • Re: Komunikat Autor: ~Xy [46.204.96.*]
    Z skąd ta pewność? Tyle lat firma miała gdzieś akcjonariuszu
  • Re: Komunikat Autor: ~123 [188.146.134.*]
    Ciekawe jaki będzie kierunek rozwoju tej spółki w porównaniu z tą drugą spółką, która ostatnio podrożała? Czy pójdą w jednym kierunku, czy ich drogi się rozejdą?
  • USA Autor: ~Henry [51.75.72.*]
    Tu każda opcja jest możliwa jak uczy doświadczenie. Jest możliwe że będzie cisza zero informacji ludzie jak obiecali pojadą i zablokują emisje co z pewnością będzie kubłem zimnej wody.

Jest też opcją taka ze spółka nas zaskoczyć jakimiś dobrymi informacjami do czasu NWZA. Trzeba pamiętać że związki z tą drugą spółka są bardzo bliskie a jej przedstawiciele pojechali do USA negocjować. Może coś i tutaj będzie dobrego.

W sumie to naprawdę jestem ciekawy co w spółce słuchać bo jedno udało im się na pewno. Odcięli ludzi od informacji. Albo Jest tak źle albo coś szykują.
  • Re: USA Autor: ~123 [188.146.134.*]
    Chyba na tej drugiej spółce też w sumie czekają na informację co dalej?
  • Re: USA Autor: ~Putin [83.11.202.*]
    A w jaki sposób ci "ludzie" mają zablokować emisję skoro spółka ma uchwalone w statucie, że może dokonywać emisji bez zgody akcjonariuszy mało tego zrobiła to już co najmniej kilka razy.
  • Re: USA Autor: ~123 [188.146.134.*]
    A czy plany dotyczace ostatniej emisji nie zostal wstrzymane? Dalej jest mowa o kolejnej emisji?
  • Re: USA Autor: ~Henry [134.209.250.*]
    Zaprotestują na NWZA i zgłoszą wniosek do sądu wbrew pozorom spółka nie moze uchwalać co jej się podoba trzeba tylko odwagi
  • Re: USA Autor: ~Putin [83.11.202.*]
    Nikt niczego nie oprotestuje... wniosek do sądu to może Twoja żona o rozwód złożyć co najwyżej ehh co za ynwestory
  • Re: USA Autor: ~Henry [162.19.154.*]
    Mylisz się całkowicie. Tym razem tak łatwo nie pójdzie. A wiesz dlaczego? Bo został przekroczony punkt krytyczny już raz mieliśmy tzw wycenę wartości godziwej i zobacz co z tego wyszło. A teraz kolejna potężna emisja na nieznanych warunkach nie wiadomo dla kogo i czy to opłacalne. Ja tam nie mam dużo ale dla.satysfakcji złożę protest mam nadzieje ze nie tylko ja. Ciekawe co wtedy napiszesz.....że jesteś zaskoczony czy że to.niemozliwe....To tak jak z wyborami nagle.okazalo się że możliwe i że coś się zmienia. Ja spółce dobrze życzę ale mam dość do zobaczenia na NWZA. PS Ja nie mam żony w.klasycznyn rozumieniu ale się z partnerem świetnie dogadujemy
  • Re: USA Autor: ~Bobo [5.173.48.*]
    To ty się mylisz. Co masz zablokować decyzję akcjonariuszy. Przecież Prezes przygotowuje tylko uchwałę. To akcjonariusze decydują na NWZ czy będzie emisja czy nie. Kogo chcesz zgłosić? siebie hahaha. Januszu Giełdy
  • Re: USA Autor: ~Bobo [5.173.48.*]
    Teraz emisja jest Uchwalana przez akcjonariuszy na Nwz.
  • Re: Komunikat Autor: ~123 [37.30.16.*]
    Jakiś komunikat by się faktycznie przydał..
  • Re: Komunikat Autor: ~yyy [185.234.241.*]
    Będzie komunikat
  • Re: Komunikat Autor: ~yyy [185.234.241.*]
    Co taka cisza? Gdzie są ci co pojechali
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.