Chcecie się założyć że w ciągu najbliższych 12 dni będzie komunikat bardzo pozytywny ?
Ja myślę że spółka nie pójdzie na zwarcie i zacznie lepsza komunikację z akcjonariuszami gotów się jestem założyć i to ja stawiam wszystkim przed WZA nie tylko kawe ale coś mocniejszego.
Ciekawe jaki będzie kierunek rozwoju tej spółki w porównaniu z tą drugą spółką, która ostatnio podrożała? Czy pójdą w jednym kierunku, czy ich drogi się rozejdą?
Tu każda opcja jest możliwa jak uczy doświadczenie. Jest możliwe że będzie cisza zero informacji ludzie jak obiecali pojadą i zablokują emisje co z pewnością będzie kubłem zimnej wody.
Jest też opcją taka ze spółka nas zaskoczyć jakimiś dobrymi informacjami do czasu NWZA. Trzeba pamiętać że związki z tą drugą spółka są bardzo bliskie a jej przedstawiciele pojechali do USA negocjować. Może coś i tutaj będzie dobrego.
W sumie to naprawdę jestem ciekawy co w spółce słuchać bo jedno udało im się na pewno. Odcięli ludzi od informacji. Albo Jest tak źle albo coś szykują.
A w jaki sposób ci "ludzie" mają zablokować emisję skoro spółka ma uchwalone w statucie, że może dokonywać emisji bez zgody akcjonariuszy mało tego zrobiła to już co najmniej kilka razy.
Mylisz się całkowicie. Tym razem tak łatwo nie pójdzie. A wiesz dlaczego? Bo został przekroczony punkt krytyczny już raz mieliśmy tzw wycenę wartości godziwej i zobacz co z tego wyszło. A teraz kolejna potężna emisja na nieznanych warunkach nie wiadomo dla kogo i czy to opłacalne. Ja tam nie mam dużo ale dla.satysfakcji złożę protest mam nadzieje ze nie tylko ja. Ciekawe co wtedy napiszesz.....że jesteś zaskoczony czy że to.niemozliwe....To tak jak z wyborami nagle.okazalo się że możliwe i że coś się zmienia. Ja spółce dobrze życzę ale mam dość do zobaczenia na NWZA. PS Ja nie mam żony w.klasycznyn rozumieniu ale się z partnerem świetnie dogadujemy
To ty się mylisz. Co masz zablokować decyzję akcjonariuszy. Przecież Prezes przygotowuje tylko uchwałę. To akcjonariusze decydują na NWZ czy będzie emisja czy nie. Kogo chcesz zgłosić? siebie hahaha. Januszu Giełdy