Przedsprzedaż dopiero ruszyła. Do premiery powinni wejść dużo wyżej. W kategorii simulation jest 248 gier, więc pozycje w okolicach top50 to jeszcze nie to co tu się wkrótce zadzieje.
Jakaś dziwna firma "inwestycyjna" przkroczyła 5%, hmmmm ciekawe bardzo. Założona w lipcu 2023, Kraków, kapitał założycielski 260tys. Jakaś nowa "spółdzielnia" inwestorków chcących dużo zarobić ??????? :-)))))))))))))))))))))) OLDPARA - jakaś śmieszna ta nazwa, ale pewno ma swoje podłoże :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Raczej fundusz świadomego inwestora, który umie wykorzystać formułę "ASI" i rozliczyć uczciwie koszty związane z działalnością. Zwykły inwestor nie ma takich możliwości co nie jest do końca w porządku. Koszty inwestowania to nie tylko prowizje i opłata za internet.:)
Może... Ja kupiłem sobie kontrolnie wczoraj 1000 akcji.... Ktoś mi się ustawił z ukrytego na 12 i tak z rana podebrałem. No cóż może błąd, może nie. Kwota zainwestowana raczej śmieszna. Wolę mieć parę akcj,i gdyby ta spółka osiągnęła sukces :-)))))))))))))))))))))
Na tej spółce nawet 1000 akcji jest wyzwaniem, ale ja z tego samego założenia wychodzę. Widzę większą szansę na sukces niż klapę sprzedażową. zainteresowanie produktem jest widoczne i wielokrotnie większe niż przy poprzedniej premierze.