Problem w tym że nie ma akcji a ci co mają to nie chcą oddać...cos tam wpadnie ale to tyle co kot napłakał..:)
P.s. niech trochę postraszą bardziej..:). Coś typu bankrut albo zdejmą z notowań zawieszą itd..:)))
Nie ma co zebrać na tych poziomach tyle co kot napłakał jest z papieru.. Zresztą nie wiem czy ktoś zauważył ale jeszcze ani razu nie włączyli wirówki !!! a to znaczy że do dystrybucji daleka droga i jeszcze nie zebrali papieru na tyle żeby uruchomić wirówkę i wysypać...
Jak się pokaże obrót 2 czy 3 miliony to znaczy że coś się zaczyna się dziać I wtedy kurs musi polecieć w górę to znaczy że wirówka chodzi.. na razie duszą męczą i zbierają Tak zresztą zrobili ostatnio na Airvay 3,5 miliona obrotu i na biomasie 2,5 miliona obrotu.. i kursy poleciały odpowiednio w górę no i wysypali śmietnika.
Dokładnie ,a narazie zaniżanie Na małych obrotach. Uśredniłem ,ale i tak nie sprzedam poniżej 2,50 ,bo stratą była by olbrzymia ,a wiadomo po co tu są dobre wujki
IMHO aktualnie to może i wam si wydawać że śmietnik, ale nie zdziwię się jak systematycznie zacznie pokazywać coraz lepsze wyniki i wyjdzie na prostą w pogoni za krukiem. i wtedy wszyscy będą "a mogłem brać po 60gr