• ECARD Autor: ~magic [83.5.89.*]
    Czy ktoś wie co sie dzieje w ecardzie? TKO o 16 % up.Czy jakieś info jest??????????
  • Re: ECARD Autor: ~magic [83.5.89.*]
    i cisza czyli nikt nic nie wiem ,albo wszyscy napapusiani juz
  • Re: ECARD Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Kupić się nie daje i sprzedać się nie daje - nie ma akcji w obrocie. Wszyscy czekają na hasło - znak :-)
  • Re: ECARD Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Papier silnie wyprzedany.Potwierdzają to wszystkie oscylatory oraz dzisiejsze wysokie obroty.Szykuje się konkretne wybicie moim zdaniem.Dlatego,żeby kupić trzeba brać z prawej strony.
    Sytuacja podobna do tego co się dzieje obecnie na krezusie i midasie.
    Teraz już może sobie odbijać :-)

Z wykresów wychodzi mi, że jeśli będzie odbicie (biorąc pod uwagę sytuację), to mamy teraz zakres w okolicach 0,95 zł. Czy się nie mylę?
    Według mnie sytuacja na wykresie i oscylatorach jest lepsza niż przed poprzednim wybiciem.Ostatnie trzy świece to młoty,które raczej powinny świadczyć o zakończeniu spadków i odwróceniu trendu.Do tego każdy oscylator pokazuje sygnał kupna.No i obroty wyraźnie wzrosły.O zasięgu wzrostów nie piszę bo różnie bywa,może nic z tego nie wyjść ale piszę to co zauważyłem.
    Zapomniałem dodać,że wskaźnik AC wyraźnie pokazuje,że papier jest od dłuższego czasu akumulowany.Natomiast CCI przebija od dołu poziom -100 co daje silny sygnał kupna.Ostatni raz było tak 14 stycznia.
    Sorry,chodziło mi o AD a nie AC
    mniejsza o to AC czy AD - nie ważne..... Ważne, że udało mi się dzisiaj wszystko odkupić :-)

[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.