• Inwestycja w Multilango Autor: ~ArTi [79.191.234.*]
    Info z Twitterze ekipy holding
    Nasza spółka EKIPA INVESTMENTS inwestuje w Multilango.com, platformę umożliwiającą pracodawcom oferowanie nauki języków obcych jako benefitu pracowniczego.

Nie sądzicie że takie info mogłoby iść espi zamiast na twitku? Nie znam przepisów odnośnie publikowania takich informacji ale chyba szkoda że inwestorzy muszą tego szukać w czeluściach intenetu
  • Re: Inwestycja w Multilango Autor: ~TRADER [45.66.22.*]
    Inwestycja jest przez ich ASI a nie Holding, które nie jest notowane na giełdzie - pewnie dlatego nie ma żadnych info o tym jako espi
  • Re: Inwestycja w Multilango Autor: ~ArTi [79.191.234.*]
    Rozumiem, tylko że Asi wchodzi w skład holdingu tak jak essa i inne, więc stąd moje zapytanie
  • Re: Inwestycja w Multilango Autor: ~Ww [78.8.95.*]
    ArTi masz racje … tym naszym naszym menagerom nie załeży ewidentnie na wzroście kursu akcji albo nie wiedzą chyba jak go kreować. To jest toche tak … zrobie sam jakoś mi to wyjdzie, i wyjdzie tak jak zwykle. To są amatorzy taki jest mój wniosek z ponad 2 letniej inwestycji w te akcje. Nie uczą się, nie słuchają, za często ludzi, nie czytają między wierszami. Biorą się za rzeczy improwizując. Poczekam tu z 2 m autentycznie i jak nie drgnie Ciao
  • Re: Inwestycja w Multilango Autor: ~Waldi [185.45.14.*]
    I co sprzedaż te swoje 2 akcje. Siedzisz tu i marudzisz już długo, więc już dawno powinno cie tu nie być.
    Jak to mówią "baba z wozu, koniom lżej".
    Ludzie są zajęci tworzeniem firmy, a nie sprzyjaźniu melepetom, co kupili tanio akcje a chcieliby sprzedać drogo.
    Przyjdzie czas, że giełda sama doceni wartościowa spółkę.
    Dużo rzeczy jest tu w toku... Choćby takie filmiki "cloudy & stormy" czy większy o dinozaurach. Myślicie, że jakby nie mieli dogadanego tematu z którąś z sieci streamingowych to by w ciemno ładowali kasę w tworzenie?
    Tak samo spożywka. Ekipa stworzyła spółkę celowa ze specjalistami w tej dziedzinie, a Friz zapoczątkował trend wśród influencerow na tworzenie jedzenia. Taki choćby WKDzik, to nic innego jak zwykle kopiowanie Ekipy na temat do zarabiania pieniędzy.
    Ja trzymam i czekam. Nie ma co marudzić.
  • Re: Inwestycja w Multilango Autor: ~ArTi [79.191.234.*]
    Dnia 2024-01-12 o godz. 09:45 ~Waldi napisał(a):
    > I co sprzedaż te swoje 2 akcje. Siedzisz tu i marudzisz już długo, więc już dawno powinno cie tu nie być.
    > > Jak to mówią "baba z wozu, koniom lżej".
    > > Ludzie są zajęci tworzeniem firmy, a nie sprzyjaźniu melepetom, co kupili tanio akcje a chcieliby sprzedać drogo.
    > > Przyjdzie czas, że giełda sama doceni wartościowa spółkę.
    > > Dużo rzeczy jest tu w toku... Choćby takie filmiki "cloudy & stormy" czy większy o dinozaurach. Myślicie, że jakby nie mieli dogadanego tematu z którąś z sieci streamingowych to by w ciemno ładowali kasę w tworzenie?
    > > Tak samo spożywka. Ekipa stworzyła spółkę celowa ze specjalistami w tej dziedzinie, a Friz zapoczątkował trend wśród influencerow na tworzenie jedzenia. Taki choćby WKDzik, to nic innego jak zwykle kopiowanie Ekipy na temat do zarabiania pieniędzy.
    > > Ja trzymam i czekam. Nie ma co marudzić.

Szkoda gadać,wystarczy poczytać mini artykuł w parkiecie o kolejnych planach, teraz to juz i w film do kina sie pchają
    Waldi moze przeczytaj i napisz jeszcze raz odnosnie tego streaming u
[x]
EKIPA -1,25% 1,98 2025-09-25 16:44:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.