Jak to jest, że kurs spadł z 11 na ok. 0,10 zł, a teraz idzie do góry i to w tak zawrotnym tempie ? Poda ktoś mi informację, dlaczego tak jest oraz dlaczego to tak spadło >?
Spadło z 13zl na 0.20gr bo przydzielił na jedną stara akcje 75 nowych i wyszło 0.20gr . Z tym, że nowych akcji jeszcze nikt nie dostał. I nie wiadomo po jakiej cenie będą jak je dopuszczą. Jeśli będą po obecnej cenie to każdy kto dostał bonusowe będzie miał dużo pieniędzy.
To taki mały przekręt, w pewnym momencie obudzą się wszyscy z ręką w n... , Lepiej nie tykaj. Ale przyglądam się z ciekawoscią co zrobi KNF. Zerknij na IP z tego samego piszą o róznych nikach typu Robert, Love, Ania, itp zachwalając produkt. To ta sama osoba
Dnia 2024-01-11 o godz. 10:26 ~Trevor napisał(a): > Jak to jest, że kurs spadł z 11 na ok. 0,10 zł, a teraz idzie do góry i to w tak zawrotnym tempie ? > Poda ktoś mi informację, dlaczego tak jest oraz dlaczego to tak spadło >? > > PS. Jestem nowy i chciałbym kupić pakiet akcji.
Zarabiaj tylko z Mariusz Patrowicz (200-500% na Bousowych) Dobrego Roku!
Dnia 2024-01-11 o godz. 10:26 ~Trevor napisał(a): > Jak to jest, że kurs spadł z 11 na ok. 0,10 zł, a teraz idzie do góry i to w tak zawrotnym tempie ? > Poda ktoś mi informację, dlaczego tak jest oraz dlaczego to tak spadło >? > > PS. Jestem nowy i chciałbym kupić pakiet akcji.
Zarabiaj tylko z Mariusz Patrowicz (200-500% na Bousowych) Dobrego Roku!