Im więcej naganiania tym większy potem kwik. Jak się nie ma pieniędzy na markieting to się wychodzi samemu przed mykrofon i ładnie mówi. hihihihi Jak taki przyszłościowy byznes to niech sam kupuje "po taniości".
Informowanie o tym co dzieje się w spółce i trendach nazywasz "naganianiem".
Próbujesz deziformować i wprowadzać zamieszanie na forum, przez ciągłe negatywne komentarze.
Ja bym kolego na Twoim miejscu zaczął się martwić, bo nie jesteś anonimowy. Zostawiasz IP... Ktoś może tu złożyć stosowny wniosek na Policję i do KNF i Cię namierzą. A za takie rzeczy kary są spore. Uważaj co piszesz - moja przyjacielska rada - bo masz tą samą i ciągle negatywną narrację.\\
To już ocenią odpowiednie służby.
Czy podważanie, że certyfikowana żywność Ekologiczna jest nieekologiczna to są fakty? Czy kreowanie przez Ciebie nieprawdy i w jakim celu to robisz…
Jak nie skończysz - to osobiście dokonam zgłoszenia na Policję i KNF z prośbą by Cię sprawdzili i zbadali sprawę. Lepiej uważaj co piszesz i dlaczego, bo wszystko jest już dokumentowane.
Ja nie podważam że ekologiczne jest nieekologiczne.
Ja wskazuje na to że "żywność ekologiczna" to nie to samo co "żywność zdrowa". To jest fakt.
A to twoje marne straszenie, pożal się boże, to nie wiem czy dobre dla reklamy tej twojej spółki na której akcjach tak usilnie i desperacko próbujesz zarobić.