• ERATO Autor: ~Edgar [95.160.156.*]
    To od jakiego poziomu zaczynamy zmianę kierunku ??? Bo już mi się nudzi .
  • Re: ERATO Autor: ~VO [84.17.55.*]
    Od 13 gr
  • Re: ERATO Autor: ~Edgar [95.160.156.*]
    Uważaj abyś się swoimi pierdami nie zadławił .
  • Re: ERATO Autor: ~Coco [188.146.120.*]
    Qna od dołka 10 zł na akcję już więcej, kosmos też działa
  • Re: ERATO Autor: ~sda [81.161.192.*]
    Załóżmy że z QNA mają 6 mln z akcji :)
    Z Satrev- z dużym przestałem pewnie jakies 15 mln :)
    Czyli 21 mln :P

Z działalności OZE - raczej są na minusie bo przy takich przychodach nie ma co liczyć na zysk :)

Jaką chcecie kap przy powyższym? :D
  • Re: ERATO Autor: ~atomek [89.64.42.*]
    Dnia 2024-01-11 o godz. 09:43 ~sda napisał(a):
    > Załóżmy że z QNA mają 6 mln z akcji :)
    > > Z Satrev- z dużym przestałem pewnie jakies 15 mln :)
    > > Czyli 21 mln :P
    > >
    > > Z działalności OZE - raczej są na minusie bo przy takich przychodach nie ma co liczyć na zysk :)
    > >
    > > Jaką chcecie kap przy powyższym? :D

No i sprowadziłeś wierzących w cud QNA/SatRev z kosmosów na ziemię twardą matematyką.
    Niby matematyka nie zawsze działa na giełdzie, ale kurs erato w żaden sposób nie odczuł póki co wejścia i wzrostu na QNA, czy rojeń o 29 grudnia...
    Oczywiście można wierzyć, że przy znaczących wzrostach wartości tamtych akcji spółek wzrośnie i wartość Erato. Ale to raczej nie zadzieje się prędko jeśli w ogóle.
    Bardziej liczyłbym, że rynek zorientuje się, że pojawiła się kolejna spółka z branży OZE o bardzo niskiej wycenie i warto w nią wejść - bo nowa odsłona OZE, bo kurs wiele niżej już raczej nie będzie.
  • Re: ERATO Autor: ~nowy [46.113.10.*]
    czyli że co, że prędko tu się nic nie zmieni? niedobrze, tyle człowiek czekał na odwieszenie to i na zmianę sentymentu do tej spółeczki się poczeka, chociaż nie będę kłamał i przyznam się że w swej naiwności liczyłem że debiut qna coś zmieni, ale nie zmienił, satrev też pewnie wiele nie zmieni albo nic nie zmieni:( trzeba czekać
  • Re: ERATO Autor: ~Ben [46.205.140.*]
    I tyle w temacie....szkoda, chyba już nic się nie da wyciągnąć? Tylko nogi
  • Re: ERATO Autor: ~da [81.161.192.*]
    Poczekaj :P Zaraz się zlecą wyznawcy kapitalizacji 3 mld to Ci poprawią humor :D
    A tak serio - jak ruszy fotowoltaika - o ile ruszy to coś tam jeszcze się wyciągnię :)
  • Re: ERATO Autor: ~Edgar [95.160.156.*]
    Zobaczymy czy wsparcie wytrzyma . Za dużo kasy tu wpakowałem aby teraz się poddać .
  • Re: ERATO Autor: ~da [81.161.192.*]
    Też jestem tutaj dużo pieniędzy do tyłu ale nie ma co jakoś się nastawiać na wzrostu do niebotycznych poziomów :D Jak widać pisanie o kapitalizacjach na poziomie 2 i 3 mld nic tu nie dało :P Czy 1,5 i 2 zł :) Trzeba poczekać i myślę, że dość długo :D
  • Re: ERATO Autor: ~jan [91.54.2.*]
    Niekoniecznie.
[x]
ERATONRG -0,59% 0,10 2025-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.