pracownik, ccccccc,adam,drogowiec, kilof, stalowiec i innych.
Do 04.03 wszystkie jego kilkadziesiąt postów zachwalało Stalexport i wróżyło wzrosty. Od 05.03. facet "tworzy" post poganiany postem, że STX to " bankrut i uciekajcie" ze spółki.
Odpowiada sam sobie, aby jego posty cały czas "krążyły"
Kolego, czyżbyś miał uszkodzenie mózgu z 4/5marca, a może coś zażyłeś, albo wypadłeś z trasy.
Sprzedałes i teraz chcesz taniej odkupić to JEDYNE wytłumaczenie Twojego postępowania.
no fakt, trzeba być skończonym debil...em , żeby myśleć , że jakieś wypociny na temat danej sp. są wstanie zmienić kurs tej sp., zawsze mi sie z tego chce śmiać
Zenon . MASZ RACJE....poza tym forum stx jest wyjątkowo nudne.oprócz haseł , których już nie wymienię i ubliżania sobie nawzajem , są jeszcze pretensje do całego świata o spadek kursu lub jego wstrzymanie . Ludziska nawet KGHM ma -3,5% . Pewnie jakiś maniak naganiał na spadki bo miał 40zł i chciał sobie kupić 1 szt.
Dorastanie na giełdzie trochę trwa i tylko rozsądni pozostają ...
no to lekka przesada z tymi nicami na konto jednego czlowieka. niestety ale z tego kompa korzysta kulku kolegow pracujacych w tym samym zakladzie . Kazdemu z nich wolno sie wypowiedziec w swoim imieniu . I nie przypisywac mi naganiania kazdy pisze co chce . Ja sprzedalem bo uwazam ze nie ma sie czym łudzic a kto chce niech kupuje i trzyma.
Pisac kazdy może ,ale podawanie informacji nieprawdziwych lub majacych na celu manipulowanie kursem jest karalne. Poza tym po co te ciagłe zmiany nicków .
Czy się to komuś podoba czy też nie, ale spadki na STX potrwają jeszcze 2-3dni. Odbicie będzie z poziomu 1,16. I tyle w tym temacie. Dopiszę, że jest to moje zdanie i nie tylko ;)