• czy jest możliwe .......... Autor: ~wół [188.146.248.*]
    .... by na polskim bananie, na polskiej giełdzie istniała taka spółka, by miała miejsca taka sytuacja, że pewna grupa lepiej poinformowana, w porozumieniu z inną grupą mogła wpływać na kurs akcji danej spółki, tak by manipulacje na akcjach tej spółki - podbijanie, kursu, uwalanie, przerzucanie akcjami w ramach tej grupy prowadziło do tego by w wyniku tych działań zebrać z rynku jaki największa liczbę akcji tej spółki, tak by w przyszłości móc zarobić na odsprzedaży tych akcji już po ujawnieniu tych bardzo korzystnych informacji ...???? czy znacie może taką spółkę lub o takiej słyszeliście ????
  • Re: czy jest możliwe .......... Autor: ~wół [188.146.248.*]
    buhahaha, .... czy znacie może taką spółkę ?? czy może o takiej słyszeliście ?? dodatkowo, na której armia troli spadziowych mnóstwem wpisów wspiera działanie manipulacji na akcjach spółki i zachęca akcjonariuszy spoza spółdzielni do sprzedawania akcji, niekupowania, nieuśredniania , podczas uwalanie kursu??? bo takie działania związane na przykład z zakupem akcji powodowały by odbieranie akcji członkom spółdzielni podczas przerzucania z wora do wora ?? czy znacie taką spółkę, czy taka istnieje ???
  • Re: czy jest możliwe .......... Autor: ~Daro [217.117.132.*]
    Ja znałem kiedyś ale to już stare lata została zawieszona przez KNLoL i już nie ma jej na giełdzie od 20 lat
    Innych spółek nie widziałem takich co manipulują, chyba wszyscy się boją !!!!!!!!!!!
  • Re: czy jest możliwe .......... Autor: ~eśpi [5.173.200.*]
    to potrzymaj akcje do tego info i nie becz jak baba
[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.