No przecież nie myślałeś chyba że się nie przygotują na premiere? O ile dobrze pamiętam, to ta spółka pracuje na tym flagowym tytułem już chyba z 5 lat. Nie pozwolą sobie na wtopę.
No mysle ze na 50 sie teraz nie zatrzyma jezu dziekuje kupie nastepne apartamenta na najem the dust jest super dziekuje panie prezesie zawsze w pana wierzyłem super gra zachecam do zakupu 50zl jutro dokupuje bede miał 60tys gahaha to ja baca moja bsba i moje owiecki
“Wygenerowana scenka” - brzmisz jakbyś się uczył nomenklatury młodzieżowej na uniwersytecie trzeciego wieku. Tak, to jest zdecydowanie wygenerowana scenka, przecież to wcale nie polega na tym, że grę będzie mógł kupić każdy i każdy się przekona czy to prawdziwy gameplay. I wcale nie ma opcji refund jeśli to „wygenerowana scenka”. Zdecydowanie Wolff znowu Cię okłamuje „wygenerowaną scenką”!
Dnia 2024-01-10 o godz. 21:16 ~R2D2 napisał(a): > “Wygenerowana scenka” - brzmisz jakbyś się uczył nomenklatury młodzieżowej na uniwersytecie trzeciego wieku. Tak, to jest zdecydowanie wygenerowana scenka, przecież to wcale nie polega na tym, że grę będzie mógł kupić każdy i każdy się przekona czy to prawdziwy gameplay. I wcale nie ma opcji refund jeśli to „wygenerowana scenka”. Zdecydowanie Wolff znowu Cię okłamuje „wygenerowaną scenką”!
Coś jeszcze chcesz tam tłumaczyć, po tej premierze?