• Lepsza grafa Autor: ~Fan [185.157.14.*]
    Mocno podkręcili tą grafę - zobaczcie sobie na twitterze (x) na Kalypso Media z dziś materiał. Będzie dobrze.
  • Re: Lepsza grafa Autor: ~Technikus [85.221.200.*]
    No przecież nie myślałeś chyba że się nie przygotują na premiere? O ile dobrze pamiętam, to ta spółka pracuje na tym flagowym tytułem już chyba z 5 lat. Nie pozwolą sobie na wtopę.
  • Re: Lepsza grafa Autor: ~ProducentKK [79.184.119.*]
    No super grafa. Super postać, dalej rusza się tak samo. To wygenerowana scenka, czy fragment gameplayu:)
  • Re: Lepsza grafa Autor: ~Bacahej [79.184.52.*]
    No mysle ze na 50 sie teraz nie zatrzyma jezu dziekuje kupie nastepne apartamenta na najem the dust jest super dziekuje panie prezesie zawsze w pana wierzyłem super gra zachecam do zakupu 50zl jutro dokupuje bede miał 60tys gahaha to ja baca moja bsba i moje owiecki
  • Re: Lepsza grafa Autor: ~R2D2 [37.28.156.*]
    “Wygenerowana scenka” - brzmisz jakbyś się uczył nomenklatury młodzieżowej na uniwersytecie trzeciego wieku. Tak, to jest zdecydowanie wygenerowana scenka, przecież to wcale nie polega na tym, że grę będzie mógł kupić każdy i każdy się przekona czy to prawdziwy gameplay. I wcale nie ma opcji refund jeśli to „wygenerowana scenka”. Zdecydowanie Wolff znowu Cię okłamuje „wygenerowaną scenką”!
  • Re: Lepsza grafa Autor: ~WolfKlamie [31.0.94.*]
    No pewnie tak jest. Pewnie to nie pokazuje gry, zresztą to nie gameplay xd. Eh eh geniysze
  • Re: Lepsza grafa Autor: ~FantastycznyPanMysza [79.184.162.*]
    Dnia 2024-01-10 o godz. 21:16 ~R2D2 napisał(a):
    > “Wygenerowana scenka” - brzmisz jakbyś się uczył nomenklatury młodzieżowej na uniwersytecie trzeciego wieku. Tak, to jest zdecydowanie wygenerowana scenka, przecież to wcale nie polega na tym, że grę będzie mógł kupić każdy i każdy się przekona czy to prawdziwy gameplay. I wcale nie ma opcji refund jeśli to „wygenerowana scenka”. Zdecydowanie Wolff znowu Cię okłamuje „wygenerowaną scenką”!

Coś jeszcze chcesz tam tłumaczyć, po tej premierze?
[x]
THEDUST 0,00% 1,37 2025-09-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.