Trzeba było brać jak było po 30 groszy. Teraz wszyscy nastawiają się na 5x groszy, by coś skubnąć. Jest jeden grubas co rządzi kursem i ma ustawiony arkusz zleceń, z podbieraniem na coraz wyższych poziomach.
Psychologia. Ja zbierałem trochę po 50 groszy, ale stwierdziłem że nie będę pajacowal dla pary złotych czekając miesiącami z lewej i przytuliłem duży pakiet po 58 groszy, wtedy to było dużo, a dziś każdy by chciał za tyle.
Czytaj uchwałę ze zrozumieniem. Popatrz na wykaz akcjonariuszy na Stooq i zobaczysz ile raptem skupili czyli jeśli zebrali te ponad 300 k ze średnią powiedzmy 52 to wydali raptem niecałe 200 tys, więc mają jeszcze do wydania 800 tys no to jak mają teraz zebrać z ulicy do 80 groni resztę ??? O czym ty piszesz ?
Rozumiem co napisali , chcieliby kupić 3 ml akcji za 1 ml zł ,tj ok 33 gr za akcję , nie ma tu znaczenia górna granica cenowa akcji , mogą sobie napisać, że w przedziale 0.30 gr do 5 zł jak i tak mają tylko 1 ml zł na wydanie i nie muszą tych akcji kupować po zawyżonych dla nich cenach , ich średnia jaką sobie wymyślili to 33 gr
Uchwała w sprawie skupu jasno mówi od 30 do 80 groszy !!! Więc skoro zebrali ledwo ponad 300 tys to jak zbiorą resztę ?? Dlatego jak ktoś wierzy i rozumie spółkę to niech zbiera z lewej aby im zabrać wszystko. Kasę będę mieli, więc bedą musieli podnieść cenę skupu w tym roku i tutaj 1,0 należy się jak psu kość.Taka jest moja opinia.
Urwij sie wczesniej bo kolejka z workami jest dość długa. Wyjzyj za okno kolejka jest juz pod samą bramą w twojej robocie. Wszyszczy wyczekuja taniego materiału zanim ich snieg zasypie razem z workami.Snieg juz mocno pada co niektórych juz nie widac.
Ostatniej sprzedazy przez zarzad co sie dogrzebałem to poza nc po 0,8 pln z 2021 roku. Jle zostało materialu do pozbierania .Ponowny skup wybił by nowe poziomy tak ze cisza. Chyba ze sie myle.