Czekam aż rozwali ten bieżący opór na 15 zł, to jeszcze sobie dobiorę : ) Połowę akcji już mam, a nie chcę pakować na full, mając w pamięci ten moment, gdy brak pokonania 14 zł długo nas nisko trzymało.
Myślę, że na 20 zł spokojnie do końca stycznia można dojechać, a 24 zł zanim wiosna nadejdzie. Nie podniecam się wyższymi poziomami, bo i tak niczego to nie zmieni, a jeśli będzie miało być nowe ATH to i tak będzie.
Dnia 2024-01-10 o godz. 15:30 ~Arc napisał(a): > Czekam aż rozwali ten bieżący opór na 15 zł, to jeszcze sobie dobiorę : )
szkoda że sprzedałeś twoją chorobę łatwo zdjagnozować, to schizofrenia
Dnia 2023-12-27 o godz. 16:33 ~Arc napisał(a): > Powiem tak, 2500 PLN w plecy w grudniu tutaj. > Dałem sobie spokój, samemu się tutaj za dużo nie ugra. > > Teraz Kogeneracja i Pure Biologics - zupełnie inaczej się czuje : ) > Lepiej grać, co jest granie niż na siłę szarpac, nie wiedząc kiedy wreszcie odbije.
Dnia 2024-01-10 o godz. 15:57 ~TWARDY napisał(a): > Dnia 2024-01-10 o godz. 15:30 ~Arc napisał(a): > > Czekam aż rozwali ten bieżący opór na 15 zł, to jeszcze sobie dobiorę : ) > > szkoda że sprzedałeś > twoją chorobę łatwo zdjagnozować, to schizofrenia > > Dnia 2023-12-27 o godz. 16:33 ~Arc napisał(a): > > Powiem tak, 2500 PLN w plecy w grudniu tutaj. > > Dałem sobie spokój, samemu się tutaj za dużo nie ugra. > > > > Teraz Kogeneracja i Pure Biologics - zupełnie inaczej się czuje : ) > > Lepiej grać, co jest granie niż na siłę szarpac, nie wiedząc kiedy wreszcie odbije. > > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-no-dawajcie-inwestorzy,64158721.html >
Myślisz, że nie odkupiłem: +13,24% mam, dzisiaj dobierałem jeszcze, więc mi średnią zaniżyło.