dziś znów w pałę, u siebie widzę -2,15% czyli dzień jak co dzień. wg największego znawcy i optymisty na tym forum, jutro i pojutrze wzrosty. dwa dni się wytrzyma żeby się przekonać hehehe
Dnia 2024-01-12 o godz. 10:44 ~biotech napisał(a): > Tu masz konkret : > https://www.bankier.pl/forum/temat_dolek-28-10-2023,63174423.html > > Obecnie z powodu zaleszczenia spółki nie wiem czy ma jakikolwiek sens, > podaj choć jeden powód, żeby ciągnąć cały balast z leszczem na plecach w górę? >
Wiesz co? Nie do końca rozumiem do czego nawiązujesz. Ja odniosłem się do twoich informacji, że w czwartek- piątek kurs w górę.
Ty mi wysyłasz link do dyskusji sprzed kilku miesięcy. Jak widać- trzymam nadal, a żałuję że nie sprzedałem na 25.
Co znaczy zaleszczenie spółki. Jak ktoś był "leszczem: to się przestraszył i wyszedł na minusie. Jeżeli ktoś siedzi to dlaczego nazywać go leszczem? Może bardziej naiwniakiem.
ja Sprzedałem na poziomie 23 dwa lata temu był taki moment. A i tak straciłem 50 %. No niestety - inwestowanie w akcje wiążą się z takim ryzykiem, ale nie rozumiem naganiaczy typu Biotech, którzy ewidentnie próbują zmanipulować informacjami, żeby nie wiem co osiągnąć. A tym którzy stracili tu pieniądze wymyśla od najgorszych i uważa, że ta strata kasy powinna nas cieszyć a nie wnerwiać. Dziwny "ktoś" z bardzo dziwnym podejście.
Ja manipuluje informacjami ?
Czy sfrustrowany Wielki Płaczek, ktory insynuuje nieprawdę i pomawia spółkę i prezesa?
Szukanie usprawiedliwienia swoich błędów i strat jest najgorszym doradca w ocenie sytuacji. W internecie nawet jak jesteś anonimowy nie można pomawiać spółek i pisać nieprawdy na czyjś temat.
Wiesz co to jest praworządność na pewno.
Ciekawe i zarazem szczere spostrzeżenie.
Natomiast sprostuję, wtedy było niszczenie praworządności dziś jak to ująłeś gdy my wykańczamy ich jest leworządność i to jest Ok.
Pełna zgoda :)
skala problemow ktore wprowadzil pis do systemu prawnego jest nie porownywalna. likwidacja trojpodzialu, likwidacja KRS, trybunalu. zostaly jedynie fasadowe instytucje kontrolowane przez jaroslawa, a nielegalne w swietle EU (ktorym de facto podlegamy poprzez traktaty np lizbonski)
Podaj jeden, ale dobrze uzasadniony prawnie, bez twoich opinii, człowieka, który przez osiem lat mieszkał na Białorusi. Jak się okazuje ten sam KRS świetnie działa.
Jako obywatel podaj tez przykład jaki miałeś z wymiarem sprawiedliwości w ciągu 8 lat.
NIe wiem skad opinia o tym ze mieszkalem na Bialorusi, ale ok. Podam ci prosty przyklad zebys moze zrozumial. Wchodzisz w konflikt z PiSowcem, zniszczyl ci np.samochod. Gosc moze wplynac na sad poprzez Zbigniewa Z. ale nawet tego nie musi robic, bo sad bedzie wolal wydac korzystniejszy wyrok dla pisowca, i nie narazac sie np na jakies problemy (typu delegacja, zawieszenie itd). Masz tez przyklad z zycia, BMW jadace 330 km/h zabija rodzine i... facetowi z BMW nic sie nie dzieje. Co wiecej wyjezdza do Dubaju bo policja (na polecenie) umozliwia mu ewakuacje. To sie dzieje w panstwie pis. Tak naprawde nie chodzi nawet o takie drobne sprawy, tylko na mozliwosc wplywania na wyroki. W normalnym systemie tego nie powinno byc przynajmniej w teorii. Druga rzecz, zobacz sobie jak sa zamiatane sprawy z aferami pis (byc moze masz o tym zerowa wiedze podobnie jak o Maculature), nic sie nie toczy przed wymiarem sprawiedliwosci, bo Zbigniew umaza albo przetrzymuje sprawy. To jest m.in panstwo Pis
Ha! a tu jeszcze i Białoruś doszła widzę. Gatsby- zaraz okaże się, że jesteśmy wszyscy tutaj krytykanci Biota, że jesteśmy imigrantami z Niemiec, którzy zagarną Polskę. Polska wszak 15 października się skończyła a prawdziwi Polacy zeszli do podziemia. Na czele z najprawdziwszym polakiem- "Bąkiem". My- wszelkiej maści tałatajstwo jak tu już padało z ust naszego wróżbity - opanowaliśmy ten kraj. I spowodujemy upadek tej firmy przez to, że kupiliśmy ich akcje, a jeśli akcje kupuje takie dno jak my to wywoła bankructwo Kiedy tak sobie pomyślę o logice tego faceta, to czas przyznać, że jest bardzo skrzywdzonym człowiekiem, którego paliwem jest szczucie i plucie. Nasz drogi kolego- wasz czas się skończył i czas się z tym pogodzić. Zepsucie takich jak wy już dawno przekroczyło wszelkie granice. A retoryka starej telewizji którą tu prostaczku plujesz -tylko ciebie definiuje jako właśnie zwykłego prostaczka, wściekłego na cały świat za swoje marne życie. Trzeba się było edukować kiedy był na to czas. Może byś coś w życiu osiągnął. a nie promował tu tylko kłamstwa o firmie pana Sz..
Pisowiec zniszczył ci samochód i później sąd chroni pisowca i piętnuje ciebie bo sędzia się boi Ziobry.
No ciekawa bajka :))
A ten typek co uciekł został sprawnie deportowany do kraju. Nie powielaj fejków o tym ze w policji miał wtyki bo to są internetowe fejki.
Już wszystko o tobie wiem także dziękuję za te przykłady :))
Bajka jak bajka, ale tak to funkcjonowalo. Zobacz sobie co pis zrobil z gosciem w ktorego wjechala szydlo.jak znikaly nagrania, jak manipulowano świadkami, jak gisciowi zycie zmarnowano, jak kazano mu pokrywac koszty, itp itd.
Tak apropos, były szef CBA został przewieziony do więzieniach gdzie trzyma się wyjątkowo groźnych przestępców , gdzie PO miała frekwencję 100% to są fakty.
W konfrontacji z twoja opowieścią rozbicia auta przez pisowca i sfingowanego pisoskiego sędziego to porównywalne sprawy choć ta z samochodem wymyślona na Białorusi. Normalność wróciła i tak ma być. :))