• Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    jw.
  • Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~ben [147.161.249.*]
    aż musiałęm zdjąć TakeProfit przy 15 :-), który wisiał 3 miesiące
  • Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~Mar [31.0.64.*]
    Ja tu jestem załadowany ful i tylko na sunex
  • Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~TWARDY [176.109.165.*]
    poczytaj k mio cie co napisałeś 27.12.2023.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-no-dawajcie-inwestorzy,64158721.html

• Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Dnia 2024-01-10 o godz. 13:31 ~TWARDY napisał(a):
    > poczytaj k mio cie co napisałeś 27.12.2023.
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-no-dawajcie-inwestorzy,64158721.html
    >

Odkupione, to nie ma znaczenia, co było, wtedy 14 zł nas pokonało.
    Musiałem zarabiać na innych : )
    Pure, OTS, DIG, nie ma to znaczenia.

Teraz jestem na Sunex/OTS/DIG.
    +20% spokojnie dzisiaj tu zrobimy.

Zastanawiam się, co jutro : )
  • Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~lol [185.31.217.*]
    3 dni wzrostów i korekta, jutro rano pewnie jeszcze podbitka.
    Po wynikach spuścili papier, wyzbierali SL, mała panika - ostatni akt przed zmianą trendu.
  • Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~MT [188.33.241.*]
    Ahaha sprzedał na dołku
    Nieźle
  • Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Dnia 2024-01-10 o godz. 17:52 ~MT napisał(a):
    > Ahaha sprzedał na dołku
    > > Nieźle

Masz:
    https://zapodaj.net/plik-EsXgQ01uSc

Zrobiłem screenshota, bo kilka osób sugeruje, że sprzedałem i teraz zmyślam patrząc na radość innych posiadaczy.
    Odkupowałem, a sprzedawałem tylko dlatego, ze wiele innych spółek rosło ostro w ostatnim czasie, i tam sobie chciałem zarabiać czekając aż sytuacja tutaj się poprawi - przecież można tak robić jak kusi : )

Wyciąłem kwoty, bo mam połowę kasy w Suneksie i pewnie jeszcze będę dobierał, więc nie ma sensu tutaj urządzać dyskusji na temat potencjału inwestycyjnego.

Jak widzisz dobieram agresywnie nawet dzisiaj jeszcze, stąd średnia procentowa nie jest wysoka +16,06%.

Pochwal się swoimi procentami, jak zbierałeś tak mądrze na dołku, to powinieneś bez problemu wykręcić w okolicach +30%.

• Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~Fromag [37.47.113.*]
    Co tak kupowałeś Arc jak to nie tajemnica. Przy 11,7 zysk 34% wirtualny oczywiście ale to bez znaczenia bo to nie mój cel. Ale też wiszę na innym koncie wiec gdzies w sumie pewnie kilka procent na plus. Prezesa bardzo cenie, taki trochę tez z niego gwiazdor ale w dobrym tego słowa znaczeniu.
    Dnia 2024-01-10 o godz. 20:37 ~Fromag napisał(a):
    > Co tak kupowałeś Arc jak to nie tajemnica. Przy 11,7 zysk 34% wirtualny oczywiście ale to bez znaczenia bo to nie mój cel. Ale też wiszę na innym koncie wiec gdzies w sumie pewnie kilka procent na plus. Prezesa bardzo cenie, taki trochę tez z niego gwiazdor ale w dobrym tego słowa znaczeniu.

Końcówka roku i początek tego, to w sumie zwariowana zabawa z Pure.
    W międzyczasie Kogeneracja, Mirbud, XTB, Wittchen, DIG, ZUE, OTS.

Ogólnie próbuje wyłapać jakieś 2-4 spółki na ten rok/na najbliższe miesiące.
    Trzymać ze 2-3 spółki dłużej, a momentami korzystać z jakichś wystrzałów typu Pure, żeby generować momentami jakąś większą kasę i wyskakiwać, skoro pojawiają się takie okazje.

Aktualnie mam:
    Sunex
    DIG
    OTS.

Jakby jakiś walor zawodził, to pewnie podmienię na coś innego, w sumie to jest hossa, więc stosunkowo łatwo wyhaczyć coś ciekawego.
    Biorę pod uwagę coś typu Enter Air, Rainbow Tours, Zue, Vindexus, może XTB. CCC też ładnie szaleje. To wszystko i tak już wystrzeliło, więc ciężko nawet stwierdzić czy gonić, czy czekać na korektę, ale presji nie ma, więc na razie obserwuję.
  • Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~Fromag [37.47.88.*]
    Dzięki, zadałem źle pytanie, powinno brzmieć gdzie Cie nie ma lol. Ja na lt mam scope, lpp i asbis i oczywiście Sunex. Z gierek trzymam ten square games. Nie spekuluje za bardzo bo ja z tych co chodzą do pracy i raz się da a raz nie da w robocie a dwa mam słabe nerwy.
  • Re: Pięknie, aż miło podlewać pieniędzmi :: Jedziemy na +20% Autor: ~asdfg [94.254.163.*]
    Dnia 2024-01-10 o godz. 12:28 ~Arc napisał(a):
    > jw.

No co jest z tym podlewaniem? @Arc, nie żartuj!!! bez podlewania nowych pieniążków nic z tego nie będzie, bierz się do roboty! Ciepłe ubranka wymagają intensywnego chłodzenia, tzn. dodatkowego zasilania. Finansowa pompa ciepła traci zasilanie. Musicie się lepiej zorganizować bo będzie wielki płacz.
    Dnia 2024-01-11 o godz. 11:02 ~asdfg napisał(a):
    > Dnia 2024-01-10 o godz. 12:28 ~Arc napisał(a):
    > > jw.
    >
    > No co jest z tym podlewaniem? @Arc, nie żartuj!!! bez podlewania nowych pieniążków nic z tego nie będzie, bierz się do roboty! Ciepłe ubranka wymagają intensywnego chłodzenia, tzn. dodatkowego zasilania. Finansowa pompa ciepła traci zasilanie. Musicie się lepiej zorganizować bo będzie wielki płacz.

Podlewam, kiedy mam ochotę - myślisz, że tylko ja kupuje tu akcje : )
    Było "wyprodukować" sobie wczoraj duży plus, i byś nie zwracał uwagi na skoki pojedynczych procentów.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-ciekawostka-kiedy-ostatnio-mielismy-wiekszy-wzrost-od-dzisiejszego,64389271.html

Po wzroście z 20-06-2022 była kolejna sesja:
    -16,07%

Po wzroście z 16-08-2022 była kolejna sesja:
    -1,32

A kolejnego dnia wypadały sesje na wzrosty:
    22-06-2022: +7,94 // tutaj w ogóle się zaczęła od razu seria sesji wysokich wzrostów
    18-08-2022: +9,82

Więc średnio w odniesieniu do tego, co było w 2022, powinnismy zaliczyć spadek, a potem odreagowanie 
    po prostu patrzę, na to co się wydarzyło, żeby wiedzieć czego mogę się spodziewać i nie ganiać kursu jak głupi.
[x]
SUNEX -0,63% 4,73 2025-11-07 11:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.