• Jędruś MATOLE jak tam obroty ostatnio? Autor: ~JędruśWaruje [81.78.10.*]
    Wzrosły coś nie?

Nieudaczniku życiowy w dodatku upośledzasz własne dzieci dając im gotówce.

Nie potrafisz inwestowac ani nie nadajesz się do wychowywania dzieci.
  • Warzywniak jeszcze nie zamknięty? Autor: ~Odsmiechumamzajady [37.225.4.*]
    Odpowiem ci pseudo inwestorze bo mam chwilę czasu po realizacji zysku na NASDAQ 100...tak około 35 tys zł w dzisiejszym dniu
    Skoro twierdzisz, że kupując i inwestując w akcje spółki z New Connect jesteś super inwestorem to nie będę cię wyprowadzać z błędu i twoich marzeń.
    Ja teraz trzymam spółki dywidendowe na GPW które dają mi ok 120 tys dywidendy rocznie a gram na NASDAQ 100 kasa ok 250-300 tys zł z dźwignią x20 czyli ok 5-6 mln zł.
    Średnio robię 2-3 transakcje dziennie chociaż nieraz i ok 8 .
    Skoro twierdzisz,że obrót na Nwai rzędu 11 tys zł jakie są od 2 dni a zarazem spadek kursu z 28 zł do kursu 24 zł jest dla ciebie "chwilą chwały" to gratuluję ci samozadowolenia
    Jeśli chodzi i moją rodzinę to zarobki ich pozwoliłby cię kupić z rocznych zysków.
    PS
    Dalszego samozadowolenia z inwestycji życzę ...na myślenie dla ciebie jest już dawno za późno
  • Re: Warzywniak jeszcze nie zamknięty? Autor: ~Bajkopisarz [195.224.75.*]
    Widać bardzo wyraźnie iż za dużo się historyjek Buffeta Lyncha i moich naczytałeś i zostałeś bajkopisarzem.

Współczuję.
  • Re: Warzywniak jeszcze nie zamknięty? Autor: ~Takajestprawda [37.225.4.*]
    Więcej bajek niż na forum Nwai szczególnie autorstwa sekty Zeusika nie czytałem nigdy wcześniej
    Też do tej sekty należysz i naciągasz ludzi?
    Prawda przeszkadza ci w okłamywaniu inwestorów którzy szukają zysku?
    Zdarzyła sprzedać na górce czy przesłałeś ten moment i na kolejną górkę poczekasz kolejne 3 lata?
    Ile pseudo inwestorze masz akcji 10-100 sztuk?
    Jaki zysk tutaj osiągnąłeś?
    Pamiętaj ,że zysk jest dopiero gdy sprzedasz akcje bo do tego momentu masz zysk w formie demo...czysto wirtualnie
    A tutaj po dojściu do 29 zł następuje dystrybucja akcji po kilkaset sztuk przez naciągaczy dla naiwniaków którym wmawiacie od 3 lat,że w czwartek będzie 50 zl
    Chyba w ten czwartek co będzie po niedzieli....
  • Re: Warzywniak jeszcze nie zamknięty? Autor: ~JędruśWaruje [195.224.75.*]
    Do 3miesięcy będzie dywidenda 3-4zł czyli kilkanaście % czy Ci to pasuje czy nie.

Na twoim Asbis będzie chociaż 2zl dywidenda?

Waruj, waruj.
[x]
NWAI -2,94% 23,10 2025-09-24 13:24:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.