Odpowiem ci pseudo inwestorze bo mam chwilę czasu po realizacji zysku na NASDAQ 100...tak około 35 tys zł w dzisiejszym dniu
Skoro twierdzisz, że kupując i inwestując w akcje spółki z New Connect jesteś super inwestorem to nie będę cię wyprowadzać z błędu i twoich marzeń.
Ja teraz trzymam spółki dywidendowe na GPW które dają mi ok 120 tys dywidendy rocznie a gram na NASDAQ 100 kasa ok 250-300 tys zł z dźwignią x20 czyli ok 5-6 mln zł.
Średnio robię 2-3 transakcje dziennie chociaż nieraz i ok 8 .
Skoro twierdzisz,że obrót na Nwai rzędu 11 tys zł jakie są od 2 dni a zarazem spadek kursu z 28 zł do kursu 24 zł jest dla ciebie "chwilą chwały" to gratuluję ci samozadowolenia
Jeśli chodzi i moją rodzinę to zarobki ich pozwoliłby cię kupić z rocznych zysków.
PS
Dalszego samozadowolenia z inwestycji życzę ...na myślenie dla ciebie jest już dawno za późno
Więcej bajek niż na forum Nwai szczególnie autorstwa sekty Zeusika nie czytałem nigdy wcześniej
Też do tej sekty należysz i naciągasz ludzi?
Prawda przeszkadza ci w okłamywaniu inwestorów którzy szukają zysku?
Zdarzyła sprzedać na górce czy przesłałeś ten moment i na kolejną górkę poczekasz kolejne 3 lata?
Ile pseudo inwestorze masz akcji 10-100 sztuk?
Jaki zysk tutaj osiągnąłeś?
Pamiętaj ,że zysk jest dopiero gdy sprzedasz akcje bo do tego momentu masz zysk w formie demo...czysto wirtualnie
A tutaj po dojściu do 29 zł następuje dystrybucja akcji po kilkaset sztuk przez naciągaczy dla naiwniaków którym wmawiacie od 3 lat,że w czwartek będzie 50 zl
Chyba w ten czwartek co będzie po niedzieli....