zero zainteresowania badziewiem. Ale jak widać ci którzy utopili kasę i są w plecy dorabiają kolejne badziewne teorie. A to o wezwaniu a to o zbieraniu a teraz o Waldusiu co to pakietami skupuje przez słupy a reszta wtajemniczonych ludzi sprzedaje darmowe akcje i zaniża cenę. W sumie fajna teoria ale głupia i dla naiwnych. Takich kretyńskich wytworów bujnej wyobraźni autorów jest całe mnóstwo na praktycznie dowolnej spółce...
Nie każdy kupuje akcje na parę miesięcy,kiedy kupować? Jak jest drogo? Jak się za 3 lata nic nie zmieni po grubych inwestycjach które robią - to wtedy sprzedam,nie panikujcie - cierpliwi będą wynagrodzeni, tak jest od zawsze
co oni mają oddać skoro ani jednej akcji nie mają bo pisząc pierdoły za grosze od posta to lepiej jak by poprosili o zrzutkę na jedzenie , lekarstwa i dostaliby bo na owsiaka już nikt poważny nie da
Porównuję zakład, gdzie pracuję, z Exollem i jestem pełen szacunku za Ich wyniki. W ten walor wkładam wszystkie wolne środki. W najgorszym przypadku będzie to dla mnie zwykła skarbonka. Spełnienia planów biznesowych Wszystkim w Nowym Roku.
Co się spodobało moje słowo skarbonka dużo triki używa patrzę tego jak napisałem że to skarbonka kupujesz i nic nie masz możecie użyć skarbonki zawsze coś innego ha
super więcej się kupi akcji, a wy patrzcie i płaczcie bo o inwestycjach zero pojęcia natomiast pisaniem takich głupot na życie nie zarobisz co najwyżej na przeżycie ale tego też nie rozumiesz