Poszperałem trochę spółka ok wyniki bardzo dobre zamówienia na lata może będzie więcej na moją wiedzą bez nagłaśniania jak to piszą powinna kosztować co najmniej 1,3-1, 5 złotego ale cóż to jest giełda może zauważą potencjał.
A dlaczego duży zarobek nie ma byc dobry? Było dość czasu na zbieranie przez cały rok, kto kupił wcześniej ten wygrał. Nie jestem zakochany w polmanku, ale w pieniądzach które może dać.
Czym więcej inwestorów ma takie myślenie (duży zarobek ...1 3-1,5zł.... ekstra spółka itd), tym większe prawdopodobieństwo przesilenia, wszyscy już mają akcję i liczą na innych, że podciągną kurs
Całe szczęście że Ty już bez akcji i paru innych kolarzy, których trzeba odciąć. Rzeczywiście tutaj FF chyba 80 %, a spółka jak Bedzin lub Rafako o ujemnej WK ( dla jasności celowo ironizuję). Leć na giełdę do Phenianu, tam mają lepsze spółki. Ja czekam na Espi skupowe ze strony Zarządu, albo na drugie o podniesieniu ceny skupu do 1,0. Oczywiście mogę się mylić.
Wielu z nas chce dobrać zacny walor z perspektywami i stabilnymi przychodami/zyskami na najbliższe 5 lat, więc nie przeszkadzam Ci w naganianiu na spadki. Jeden pakiet po 63 przytuliłem, czekam niżej na kolejne jeśli taka wola Zarządu.
Temat zaczyna sie rozkręcać mobruk 4 stycznia podpisał na to umowę . Kurs polmana na tym etapie wyceniony tylko z umów . Ciekawe ile da sie jeszcze zakontraktowac umów i jak wpłyną na potencjał spółki pieniadze z kpo i innych działan z po byłych zakładach. https://katowice.tvp.pl/70645317/ponad-37-mln-zlotych-na-rozbrojenie-ekologicznej-bomby-w-czestochowie