• NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~Piszpanjan [37.47.213.*]
    Poszperałem trochę spółka ok wyniki bardzo dobre zamówienia na lata może będzie więcej na moją wiedzą bez nagłaśniania jak to piszą powinna kosztować co najmniej 1,3-1, 5 złotego ale cóż to jest giełda może zauważą potencjał.
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~SędziaLaguna [5.173.112.*]
    Przyjdą zarobieni z milionami na Pure to pociągną za jednorękiego bandytę i tutaj, ale czy to będzie dobre dla spółki i normalnych Akcjonariuszy ?
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~Serek [5.173.48.*]
    A dlaczego duży zarobek nie ma byc dobry? Było dość czasu na zbieranie przez cały rok, kto kupił wcześniej ten wygrał. Nie jestem zakochany w polmanku, ale w pieniądzach które może dać.
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~Koreańczyk [5.173.168.*]
    Czym więcej inwestorów ma takie myślenie (duży zarobek ...1 3-1,5zł.... ekstra spółka itd), tym większe prawdopodobieństwo przesilenia, wszyscy już mają akcję i liczą na innych, że podciągną kurs
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~SędziaLaguna [5.173.112.*]
    Całe szczęście że Ty już bez akcji i paru innych kolarzy, których trzeba odciąć. Rzeczywiście tutaj FF chyba 80 %, a spółka jak Bedzin lub Rafako o ujemnej WK ( dla jasności celowo ironizuję). Leć na giełdę do Phenianu, tam mają lepsze spółki. Ja czekam na Espi skupowe ze strony Zarządu, albo na drugie o podniesieniu ceny skupu do 1,0. Oczywiście mogę się mylić.
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~Koreańczyk [5.173.56.*]
    Ja wam radzę - sprzedawać póki jeszcze powyżej 60gr., bo już zaczął się zjazd....
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~Piszpanjan [37.47.208.*]
    Pożyjemy zobaczymy daję sobie jeszcze trzy tygodnie najwyżej sprzedam że stratą moje pieniądze moja strata ktoś musi być dawcą.
    Lekkie schładzanie kursu, nie dać wyleszczyc się
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~Royal [104.28.64.*]
    Zarząd łatwo kursu nie puści, dopóki jest skup może być ciężko o większe wzrosty niestety
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~SędziaLaguna [156.17.159.*]
    Wielu z nas chce dobrać zacny walor z perspektywami i stabilnymi przychodami/zyskami na najbliższe 5 lat, więc nie przeszkadzam Ci w naganianiu na spadki. Jeden pakiet po 63 przytuliłem, czekam niżej na kolejne jeśli taka wola Zarządu.
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~Royal [104.28.64.*]
    Nie naganiam już jestem załadowany od ponad 3 lat po prostu wyrażam opinie, z która rozumiem ze możesz się nie zgadzać. Niemniej powodzenia i sukcesów
    0,61, niezła cena do wejścia po takim espi
  • Re: NIEDOCENIONA-PERŁA Autor: ~Xxx [93.105.177.*]
    Temat zaczyna sie rozkręcać mobruk 4 stycznia podpisał na to umowę . Kurs polmana na tym etapie wyceniony tylko z umów .
    Ciekawe ile da sie jeszcze zakontraktowac umów i jak wpłyną na potencjał spółki pieniadze z kpo i innych działan z po byłych zakładach.
    https://katowice.tvp.pl/70645317/ponad-37-mln-zlotych-na-rozbrojenie-ekologicznej-bomby-w-czestochowie
[x]
POLMAN 0,00% 0,40 2026-05-18 09:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.