• NABICI W BUTELKĘ Autor: ~oze [83.238.203.*]
    KTO WAM POWIEDZIAL O TERAPII? KTO WAM POWIEDZIAL, ZE TO TU? KTO WAM POWIEDZIAL, ZE TO BEDZIE?
  • Re: NABICI W BUTELKĘ Autor: ~Felix [93.105.176.*]
    Tu juz nic nie będzie
  • Re: NABICI W BUTELKĘ Autor: ~Felix [93.105.176.*]
    Większego gufna od sng nie ma na gpw
  • Będzie dobrze Autor: ~Donek [5.173.104.*]
    Zawsze coś wymyślą. Nie ma co się zamartwiać. Ciekawe do ilu spadnie?
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~Ktos [5.173.188.*]
    Okolice 20 groszy .. wyczyszczą was tu do zera .
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~pio77 [62.182.215.*]
    Razem z medcamp haha spółki twory
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~pio77 [62.182.215.*]
    Pośmiewisko mitomana
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~oze [83.238.203.*]
    TERPAIA PELNA SUKCESU HAHAHA
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~Tom [37.225.55.*]
    NIC DODAĆ NIC UJĄĆ
  • Re: NABICI W BUTELKĘ Autor: ~krychu [5.173.20.*]
    był taki jeden krzychu co to naganiał ale sam na szczęście jest w d
  • Re: NABICI W BUTELKĘ Autor: ~Ataman1973 [188.33.155.*]
    Dawno tu nie zaglądałem. Nie mam zwyczaju udzielać się na forum spółki, której nie posiadam. Jednak byłem tu zaangażowany bardzo długo bo ponad 8 lat od września 2016 roku. Kurs startował od jednego grosza pod poprzednią nazwą i szczytował na 44 gr. Dobre czasy sporo zarobiłem chociaż większość sprzedałem w okolicach 20 groszy potem po scaleniu resztę w okolicach 70 groszy. Upłynęły ze trzy lata i niestety jest tylko gorzej. Życzę wszystkim wytrwałym posiadaczom jak najlepiej lecz niestety słabo to wygląda. Osobiście zainwestowałem w Sunway Network ( sunnet ) Spółka prawdziwie się rozwija ma prawdziwe innowacyjne produkty, zysk netto za IV kwartał 1 mln. Prezes wizjoner, wynalazca osobiście zaangażowany we wszystkie projekty. Gorąco polecam wszystkim którzy nie uznają mnie za kolejnego naganiacza. Pozdrawiam.
  • Re: NABICI W BUTELKĘ Autor: ~Właśnie [185.64.122.*]
    STARY NUMER — dawno mnie tu nie było hahaha.. znamy to na pamięć … i przy okazji przemycenie innej spółki do inwestycji
  • Re: NABICI W BUTELKĘ Autor: ~Ataman1973 [188.33.155.*]
    Guzik prawda. Liczyłem się z takimi komentarzami. Dawno mnie tu nie było minimum dwa lata. Widzę, że są tu te same osoby więc niektórzy mnie kojarzą. Nic nie przemycam, polecam spółkę świadomie bez żadnego podstępu. Tu sytuacja bez zmian od lat. Niestety chyba w 2020 roku zmarł Profesor odpowiedzialny za obiecaną terapię i sprawa się rypła. Nic tu się raczej nie wydarzy. Spółka którą polecam nabiera rozmachu, zarabia pieniądze . Inna liga. Dziękuję za uwagę.
  • Re: NABICI W BUTELKĘ Autor: ~Szeryf [31.161.146.*]
    I CHCIAŁO CI SIE WSZYSTKIM TO OZNAJMIĆ ILE CIĘ NIE BYŁO HAHA MYŚLISZ ŻE KOGOŚ TO INTERESUJE ?? TE TRIKI PSYCHOLOGICZNE SĄ ZNANE NA GIEŁDZIE OD LAT .. WYMYSŁ COŚ NOWEGO TO JUŻ INNE POKOLENIE HAHA .. a tymczasem pięknie znowu wysypano .. DRAMAT TRWA .. TERAPI BRAK ..
  • Re: NABICI W BUTELKĘ Autor: ~Mar [5.173.174.*]
    Wysypano 4 tys akcji za 2200 zł. Żart! A nie wysypano. Choć tradycyjnie na nc, wygląda na kolejne fantazje pseudobiznesmenow za pieniądze akcjonariuszy
  • Re: NABICI W BUTELKĘ Autor: ~Supply [37.248.163.*]
    Tak, chyba zmarł profesor w knajpie o wdzięcznej nazwie „Mocny full” - chyba, że tylko był pijany i wyglądał jak nieżywy
[x]
SYNERGA 1,83% 0,45 2026-05-15 15:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.