leżało po 1,4 i błagało zeby ktoś przygarnął to pisali na forum "czekam na 1 złoty"
teraz jak podjechało w górę piszecie " 10 złotych na koniec marca"
a sprzedam wam w poniedziałek jak ładnie podrośnie
pozdrawiam
ale wy sie podniecacie 10 % ale jaki obrót ktos kupił akcje za 2.5 mil 5 takich jak ja i juz kurs o 10% w góre wszedzie banki bankrutuja ale nie nie u nas zobaczycie po ile bedzie kurs jak zaczną u nas banki skomlec a nie wiem czy wiecie że bank będą przejmowac ajestem pracownikiem banku to wiem ale cena jest troche niżej ustalona przekonacie sie niedługo
Kupie 100% MILLENNIUM po 1 gr zebys nie musial dac za darmo .
Tak wołali KGHM po 5 PLN , LOTOS wartosc zero , IMMOEAST nic nie warte.....
NOBLE leci na złotowke .....
A Ty półmilionerze co tu robisz pewnie sprzedałes po 1,37 Al pisał ze leci na złotowke
i jakos glupio drozej odkupic
sprzedałem po 1.37 chłopie na giełdzie grałem od maja 2005 do 2007 wrzesnia nie miałem mil ale za to duzo biotka iposzedł po 1.45 a teraz mysle czy kupic i co zastanawiam sie nad mil ale te tsunami bankrutujących banków myśle ze go zwali jeszcze troche nie ukrywam ze jak by spad na 1.2 to moze bym wszedł i wtedy kurs sam mógł bym dzwigną o pare procent
Ty Kain to to sporo grasz buahahaha 2005-2007r pewnie w przerwie między podst a gimnazjum;) i jeszcze się chwalisz że sprzedałeś po 1,37....no to chyba starczy Ci na lekarstwa...proponuje waleriane...i oglądać wieczorynki by coś się nauczyć...a o giełdzie zapomnij bo jest dla zrównoważonych,dorosłych ludzi...