• Palyway sprzedaje akcje Madmind Autor: ~Jacek [37.225.1.*]
    Palyway sprzedaje akcje Madmind

Sprzedali 900 tys akcji.

Pytanie po jakiej cenie?
    I czy będą sprzedawać dalej?
  • Re: Palyway sprzedaje akcje Madmind Autor: meryjanek [5.173.204.*]
    obstawiam ze bedą sprzedawac bo czesto sprzedaja swoje spoleczki, mają ich wiele. dla nich to i tak duży zysk liczyli, ze sprzedadzą jak gra się powiedzie po jakies 4-5zł ale muszą realizować część inwestycji przy poziomach poniżej 3zł co i tak dla nich jest dużym zyskiem
    Duże cięcia, dużo czasu minie, zanim spolka zacznie znów zarabiac a nawet dawać nadzieje na jakies stabilne wzrosty. 2024 to raczej trend spadkowy włacznie z wyłamaniem 2zł

Pewnie się stukacie w głowę, ale przypomnę, że pisałem o wyłamaniu 3zł co skieruje nas dynamicznie w dół i już przecież odhaczone było 2,7.
  • Re: Palyway sprzedaje akcje Madmind Autor: ~Niestety [37.47.146.*]
    To mamy wyraźny sygnał o tym co się dzieje aktualnie w spółce. Nie mam więcej pytań. Ostatni gasi światło.
  • Re: Palyway sprzedaje akcje Madmind Autor: ~Bolo [46.134.79.*]
    https://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,551249
  • Re: Palyway sprzedaje akcje Madmind Autor: ~rony90 [188.47.115.*]
    Czyli mamy właśnie "drugą nogę" transakcji. Nie znamy jeszcze tylko kwoty oraz celu tej wymiany, ale z dużym prawdopodobieństwem jest to wymiana w celu dokapitalizowania spółki. Jeśli tak, dla mnie jako inwestora będzie to doskonała wiadomość.
  • Re: Palyway sprzedaje akcje Madmind Autor: ~3xd [217.97.110.*]
    Dnia 2024-01-09 o godz. 08:54 ~rony90 napisał(a):
    > Jeśli tak, dla mnie jako inwestora będzie to doskonała wiadomość.

Jeszcze lepszą wiadomością byłoby gdyby Pan Trzebiński zadeklarował, że nie będzie sprzedawał akcji.
    PS. A to nie wygląda na zmianę Prezesa Madmind?
    Pozdrawiam, D.

[x]
MADMIND 0,00% 0,40 2026-05-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.