obstawiam ze bedą sprzedawac bo czesto sprzedaja swoje spoleczki, mają ich wiele. dla nich to i tak duży zysk liczyli, ze sprzedadzą jak gra się powiedzie po jakies 4-5zł ale muszą realizować część inwestycji przy poziomach poniżej 3zł co i tak dla nich jest dużym zyskiem
Duże cięcia, dużo czasu minie, zanim spolka zacznie znów zarabiac a nawet dawać nadzieje na jakies stabilne wzrosty. 2024 to raczej trend spadkowy włacznie z wyłamaniem 2zł
Pewnie się stukacie w głowę, ale przypomnę, że pisałem o wyłamaniu 3zł co skieruje nas dynamicznie w dół i już przecież odhaczone było 2,7.
Czyli mamy właśnie "drugą nogę" transakcji. Nie znamy jeszcze tylko kwoty oraz celu tej wymiany, ale z dużym prawdopodobieństwem jest to wymiana w celu dokapitalizowania spółki. Jeśli tak, dla mnie jako inwestora będzie to doskonała wiadomość.
Dnia 2024-01-09 o godz. 08:54 ~rony90 napisał(a): > Jeśli tak, dla mnie jako inwestora będzie to doskonała wiadomość.
Jeszcze lepszą wiadomością byłoby gdyby Pan Trzebiński zadeklarował, że nie będzie sprzedawał akcji. PS. A to nie wygląda na zmianę Prezesa Madmind? Pozdrawiam, D.