• 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~John_Anthony [185.157.14.*]
    Przez ostatnie 6 miesięcy podpisli umow ramowych na 45 milionów PLN netto przy kapitalizacji 20. Cały czas się rozwijają w Niemczech, w Libii - te poziomy to ostatnia szansa kupić poniżej złotówki. Tu wkrótce, może nawet jutro ( a może za tydzien) odetnie. Poniżej info

Zawarta umowa potwierdza gotowość Emitenta do kompleksowej obsługi aparatów i reaktorów, poprzez świadczenie usług we wszystkich dostępnych technologiach z zakresu wymian złóż, bez względu na poziom zbrylenia katalizatora.
    Termin realizacji prac: 06.2023-12.2025.
    Maksymalna łączna wartość Umowy: 15.000.000,00 zł netto
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~SędziaLaguna [5.173.112.*]
    Wszystko w swoim czasie. Spółka potrzebuje normalnego Akcjonariatu, pokazała tygrysi pazur w ostatnim roku i na początku 2024. I tak jak piszesz John to nie jest jej ostatnie słowo. Przypominam, że na WZ zmieniono statut pod kątem gospodarki odpadami. Przypadek ? Czy może adaptacja do możliwości jakie daje KPO ? Pożyjemy, zobaczymy. Kto swego czasu 5 lat temu zaparkował na Mobruku, dzisiaj odpoczywa 3 miesiące w roku w Hiszpanii. I takich Inwestorów potrzebuje Polman, aby wejść na 2,0 i wyżej.
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~Pipol [91.183.227.*]
    Tu jeszcze moim zdaniem ludzie nie dostrzegli potencjału przy tej kapitalizacji takie informacje takie umowy prędzej czy później up …pozdrawiam
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~SędziaLaguna [5.173.112.*]
    Potrzebny jest spokój i normalny Akcjonariat. Jak ktoś rozumie spółkę i chce wejść niech się częścią pakietu ustawia z lewej aby zebrać papier od kolarzy i słabych rączek. Zarząd ma coraz mniej czasu na skup do 80 groni i wszystkiego co może nie skupi. Jak Kolega słusznie zauważył spółka potrzebuje zauważenia, ale utrzymuje się w pierwszej lidze NC w sektorze Focus, więc kto chce ten zobaczy. Poza tym jak ktoś chce wejść większym kapitałem to będzie zbierał mądrze i bez nadmiernego pośpiechu, bo jak kurs wywali powyżej 72 to zleci się ulica pod TW i wtedy może być techniczna jazda bez trzymanki jak na Pure, a tego chyba nie chcemy ? Rafako, Będziny, Herkulesy i inne dziwne spółki chodzą na poziomie stratosfery, a tutaj ciągle jeszcze kołujemy na pasie startowym, ale silniki nagrzane więc mam nadzieję, że niebawem odlot. Pozdrowienia dla Johna !!!
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~Golas [87.207.131.*]
    Podbijam
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~POLMEK [5.173.3.*]
    Kiedy
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~Golas [188.164.147.*]
    Ciekawe kiedy będzie po 1 zł
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~Misiek [31.61.182.*]
    Może być w każdej chwili. Gdyby ktoś chciał mógłby wyczyścić karnet S niespecjalnie wiele inwestując.
    Według mnie, o czym już pisałem, to są konwulsyjne próby hamowania kursu ostatnimi akcjami.
    Nie ma batonów, to już takie zagryweccki.
    Jak ktoś zasobny tylko będzie miał taki kaprys, to zaraz może wpuścić Polmana na widły i dalej.
    Kapitalizacja przecież jest nadal śmieszna...
    Pozdrawiam
    Misiek
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~Xxx [88.156.138.*]
    Jesli spłyna pieniadze z kpo to nawet przejecie całej spółki przez inny podmiot to groszowe sprawy za spółke nie zadluzoną z umowami i koncesjami a jest ich sporo. Nawet podwyzszenie skupu x 2 dzisiejszej wyceny nie sprawi zawyzenia wartosci.
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~Golas [37.47.158.*]
    Nie bierzcie tak z prawej bo mi nic do koszyka nie chce wpaść hmmmm zły !!!!
  • Re: 45 milionów umow, 20 mln kap Autor: ~Xxx [88.156.138.*]
    Niech tylko pojawi sie umowa z branzy spozywczej to dopiero bedzie jazda choc i ta w sumie nie okresla jaka to gałąz.
[x]
POLMAN 0,86% 0,47 2025-09-03 16:44:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.