W ich interesie jest wywalić jak najwięcej śmieciowego papieru który został na nich wzięty a wy dalej tych ped.łów finansujecie. Oj dawcy kapitału kiedy zmądrzejecie
Od dołka jakieś 13 groszy do teraz urosło jakieś 400%, Więc sypią Taki raj i taki zysk Tym bardziej że na spółce zawsze brak obrotów było. Trzeba było wysoko podbić żeby sypać.. Ja czekam cierpliwie na okolice 40 groszy pierwszy wsparcie 35 groszy można się ładować w trupa Tym bardziej że to jest wartość księgowa kosmos jakiś
Ja zawsze wdepnę w jakieś goowno dobrze że tylko za 4 koła Zainwestowałem nigdy więcej A miałem taką dobrą spółkę PIURE to zachciało mi się szukać wrażeń. Pies to je..ał i ich..
To dobrze że nie uśredniałeś bo oni tylko na takich czekają żebyś kupił pakiet i jak zacznie spadać to żebyś uśredniał jak najwięcej tego papieru przyjął oni wtedy więcej papieru wywalą na takich spadkach. I nie chodzi o kupienie jednego pakietu chcą byś uśredniał i kupił mnóstwo akcji.. także Każdy rodzic co uważa ale takie coś to omijać.