Tu musi być coś na rzeczy bo mają pól portfela spółek AI druga połowa to medtech i autonomia. Nie kumam tak niskiej wyceny chyba szykują deal pod kogoś?
Dnia 2024-01-13 o godz. 04:24 ~Tothemoon napisał(a): > Dlaczego te akcje są takie tanie? To chyba nie jest zasługa tych kilku trolli? Powinno rosnąć!
POWIADASZ POWINNO ROSNĄĆ, MASZ FANTAZJĘ MOŻE SIĘ MYLE ALE TAK JAK MÓWILI MI DORADCY W MOIM BM ... TUTAJ ZA ROK DWA,,, BĘDZIE SIĘ BUJAĆ PO 2-3 ZŁ A PÓŹNIEJ JAK ZŁODZIEJE ODDAZĄ NAIWNYM AKCJE BĘDZIE UPADŁOŚĆ,, TAKI TO JEST TEN NEW CONECT.. Twierdze głośno że wszyscy posiadacze tych akcji to bankruci a co do sztucznej inteligencji AL w Polsce jej nie ma a co dopiero w takiej smieciowej spółce z NC. Mam nadzieję że tym postem otworzyłem niektórym oczy.
Dziękuję że tak dbasz o nas akcjonariuszy bo rozumiem że jesteś dobrym Samarytaninem który nas przestrzega żeby nie kupować a najlepiej sprzedać wszytko jak najszybciej bo zaraz będzie po 2 zł. Robisz to z bezinteresownej miłości do nas bo sam akcjonariuszem nie jesteś przecież. Takie mądrości nam opowiadasz bo nie umiesz czytać angielskich raportów czy wujek na imieninach cię oświecił?
Dnia 2024-01-13 o godz. 23:23 ~Precztrollu napisał(a): > Dziękuję że tak dbasz o nas akcjonariuszy bo rozumiem że jesteś dobrym Samarytaninem który nas przestrzega żeby nie kupować a najlepiej sprzedać wszytko jak najszybciej bo zaraz będzie po 2 zł. Robisz to z bezinteresownej miłości do nas bo sam akcjonariuszem nie jesteś przecież. Takie mądrości nam opowiadasz bo nie umiesz czytać angielskich raportów czy wujek na imieninach cię oświecił?
gdybyś tu gościu miał akcje i tracił szybko byś się opamiętał i nie dawał pieniędzy w szambo, skoro okazja kupuj akcje carsyfa