O tak... I słuchamy o np koszyku zakupowym o wojnie biedronki z lidlem. Wgl. to ja bym chciał wojnę stacji paliw żeby tak stacje paliw się biły o mnie i było badanie tego no...jak to się nazywa.... Baku zakupowego wgl to deweloperzy żeby się o mnie bili i zbijali ceny mieszkań i dostawcy energii i wszyscy żeby się bili o mnie i Niemcy żeby zaczęli przyjeżdżać na zbiory np ziemniaka albo maliny a nie coś pomieszlem. Ale jedno jest pewne ja tez czekam na otwarcie i gorąco tego pragnę by tak się stało. Smacznego jajka i mokrego poniedziałku! :D
Biznes Boxing Polska lub bardziej kontrowersyjnie fame MMA. Opcjonalnie Pani Elżbieta J. w Sprawie dla reportera gdzie ja będę recytował wiersze ze łzami w oczach.
Eh....
Powiem Ci w tajemnicy Carolin
że pierwsze dni Naszego pięknego POLSKIEGO,wiosennego maja zaprezentuje tutaj kolejne moje kunsztowne i eleganckie dzieło literackie odzwierciedlające mój stan emocjonalny.
Zachęcam do niecierpliwego wyczekiwania wszystkich zgromadzonych!
Juz mnie to elektryzuje!!!
Użyje nie wulgarnego słowa a mianowicie: ,,zasadzę"
Jeżeli masz na myśli marihuanę to niestety nie jestem tym typem człowieka ktory gustuje w używkach ponieważ wszelakiego rodzaju używki są słabością.
Ja chcę być w przyszłości starym wyjadaczem.
A co do krzaka to jak będę już starym wyjadaczem to będę ogrodnikiem z krzewami i krzakami i drzewkami owocowymi.
Stworze sobie Arkadię i ogrody w stylu Angielskim i Francuskim które będę podziwiał.
W wieku 100 lat dokończę żywota w tych ogrodach gdy przekuje palec o kolec róży wpadając do mojej fontanny.
Na razie pożyczyłem 2 stówki do 10 a nasze akcje są po 24 gr i w dodatku zawieszone. Dodatkowo dodam że ostatni artykuł nie był przychylny i całą tragikomedie każdy zna od podstaw. No ale czekam co to będzie się działo.
Dobrze że czlowiek może rozwijać się w wielu dziedzinach myśląc o przyszłości bo skończyłby jak romantyczny samobójca w żółtym płaszczu.
A tak serio haha :D Miłego weekendu! I jak będziesz gdzieś widział misia z Krupówek to zapytaj go co to będzie z tymi akcjami bo chłop podobno cuda wyrabia :D
Ps. Buraki pastewne to kiedy najlepiej zasadzić ? Po pełni czy przed ? Hihihihi
Żarty wszystko żarty :)
USA nie są potrzebne żadne zamieszki a tym bardziej w czasie gdy na świecie mają miejsce rzeczy o których nie chcielibyśmy słyszeć. Władza przede wszystkim nadmierna władza rozregulowuje każdy mózg to znaczy że normy społeczne i skandale mogą się pojawiać lecz nie jest to warunkiem. Wygrywanie natomiast uwalnia olbrzymie pokłady testosteronu. Zajrzyjmy do najstarszej księgi a mianowicie pisma starego testamentu. Co stało się z Królem Salomonem ? Kobiety to słabość dla władcy ? Tyson? Czy nie było w jego życiu kobiety która przysporzyła mu kłopotów ? Trump ? Prawdy nie dowiemy się nigdy na takim szczeblu. Władza ah ta władza.... było mi pić piwo pod sklepem nie pisałbym głupot. Zawsze gdy ktoś chce władzy natrafi na konflikt i zostanie wyciągnięte każde przewinienie. A cała prawnicza i sądowa otoczka i biznesowe zawirowania to koło fortuny taka wirówka . Widać że Trump jest w centrum uwagi takie trochę show na Państwowym poziomie w którym jest gwiazdą gdyby wyszedł z tego i jeszcze wygrał pokazałby że jest mocnym zawodnikiem.... Człowiek pracuje a tam miliony się przelewają ludzie to mają łby a my się tym żywimy jako konsumenci... Gdyby mi płacili za pisanie bzdur byłbym geniuszem w tej dziedzinie i milionerem. Przewału pieniędzy i ska dali Jan Kowalski nie zrozumie. Tak na moje zmęczone oko po całym dniu i tygodniu... Niech że to odwiesza bo zaraz będziemy gadac o tym co było w pytaniu na śniadanie.... Albo kiedy najlepiej posadzić ziemniaki. Koła gospodyń, wyznania rolników,wróżby,rybacy i grzybiarze benda wymieniać się doświadczeniami... W sumie spoko człowiek dowie się wszystkiego. :)
Robaczkom powiadasz ? Hmm a gdyby tak być tasiemcem i być w żołądku wielkiej krowy.... Eeee jednak nie. Bardzo zły pomysł. Czytałem przed chwilą taki artykuł...(Nie o asm oczywiście)
Patrzcie tu :
https://wiadomosci.wp.pl/kreml-reaguje-na-zapowiedzi-prezydenta-dudy-7019631898135456a