Co tam Gambit13;)Podbitka na wyjście;)Jak uważasz?A może moja przesłanka sie powoli sprawdza?Rząd niczego nie wymyślił i te ich namowy do przedstawicieli banków w sprawie renegocjacji umów niczego nie dają...W głebi sądziłem dużo wcześniej ,że odlewnie nie powinny liczyc na ich pomoc a raczej powinni sprawy wziąść w swoje ręce.Może uda im się podzilic wspólnie straty na opcjach i tym samym wyjść o połowe lepiej jak dotychczas?
Joker, "przesłanki" to sie sprawdzają w perspektywie co najmniej liku miesięcy, a nie z dnia na dzień. Radziłbym ograniczać podnietę. Z tego co wiem, wzrost do 55 gr cię nie urządza, żeby wyjść na swoje.
czytałeś zasady?
teraz ustalanie kursu
jak będzie tko 0,55 to widły 0,5 i 0,6
typ który ma ustawione zlecenie 0,55 na 35 000 zawinie cały papier po 0,6 podnosząc w ostatniej chwili
czytałeś zasady?
teraz ustalanie kursu
jak będzie tko 0,55 to widły 0,5 i 0,6
typ który ma ustawione zlecenie 0,55 na 35 000 zawinie cały papier po 0,6 podnosząc w ostatniej chwili
O kur.. O kur..
Powiem wam ze strasznie poje...e sa te widelki nie wiem zabardzo o co teeraz chodzi mozeo 15 sie ruszy to sie zobaczy co jest grane ustawilem kupno na 0,61 i czekam :)