• Gamoń na prezesa, mój typ Autor: ~Krzysztof [46.253.208.*]
    O nim przynajmniej coś wiemy
    Bronił nas przed kolejną emisją akcji
    Zrzeszał nas , nic nie obiecując
  • Re: Gamoń na prezesa, mój typ Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    A jakie ja mam możliwości zaspokoić wasze oczekiwania ? Małecki was i siebie rozpieścił , sobie 50 miesięcznie , wam że sprzeda akcje po 160zł , teraz objąć to funkcje trzeba się liczyć że Bertrandowi i Krokowi trzeba wypłacić 15 mil minimum , Małeckiemu 2 mil ,
    RN i Vice ze 4 mil i dla was by nie wiele zostało , tą Spółka została wykorzystana na maxa .
    No i dopiero by było rozczarowanie , tu tylko Magik jest w stanie coś zmienić .
  • Re: Gamoń na prezesa, mój typ Autor: ~Xxx [194.144.11.*]
    Magik na wice.
  • Re: Gamoń na prezesa, mój typ Autor: ~nikt [94.254.184.*]
    Dnia 2024-01-07 o godz. 12:19 ~Gamoń napisał(a):
    > A jakie ja mam możliwości zaspokoić wasze oczekiwania ? Małecki was i siebie rozpieścił , sobie 50 miesięcznie , wam że sprzeda akcje po 160zł , teraz objąć to funkcje trzeba się liczyć że Bertrandowi i Krokowi trzeba wypłacić 15 mil minimum , Małeckiemu 2 mil ,
    > RN i Vice ze 4 mil i dla was by nie wiele zostało , tą Spółka została wykorzystana na maxa .
    > No i dopiero by było rozczarowanie , tu tylko Magik jest w stanie coś zmienić .

nie żebym się chwalił ale już kilka miesięcy temu pisałem żebś gamoniu był preziem w petrolu - nie oczekuję trampoliny finansowej ale żebyś wyjawił prawdę po to, żebym mógł moim wnukom powiedzieć że z waszych (wnuków) jachtów nic nie będzie - pisz gamoniu
    Dziękuję za zaufanie Nikcie , ale to nie od Ciebie i nie ode mnie bezpośrednio zależy kto będzie piastował Prezesurę Petrolinvestu ,
    to akcjonariusze pędem owczym upoważniali Małeckiego , a ten sprytnie wykorzystał swoją szansę (być może życiową )
    by zaistnieć , nie zdając sobie sprawy że nikt nie pozwoli rządzić sobie na swoim podwórku ( też nie można wykluczyć tego że to wszystko wyreżyserowane i Małecki to pajac pociągany sznurkami za kurtyny) ale czy to ta opcja pierwsza czy druga to wiadome że
    ten Pan nic nie może , a lud go sobie wybrał to ma co chciał , sam widzisz że jeszcze nadal ma swoich zwolenników niczym Putin .

Tu potrzebna jest całkiem inna Osoba , która by wspierała i znała ścieżki do celu , nie można wykluczyć że to Osoba z odwołanego
    Zarządy i do tej Osoby kogoś kto by wzbudzał zaufanie akcjonariatu , ( tu na pewno pojawią się komentarze typu ,, żabi trol " i na co jest mi potrzebne ? gdybym tu tyle nie wpakował i tak jak Ty nie pragnął znać finał swojej inwestycji i czy dzieci lub wnuki coś z tego będą mieli , to bym się już dawno odciął .

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.21.170.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Gamoń na prezesa, mój typ Autor: ~Xxx [194.144.11.*]
    Kto i jaki?
  • Re: Gamoń na prezesa, mój typ Autor: ~Krzysztof [46.253.208.*]
    Czy docierają do Ciebie Gamoniu maile od Prezesa Małeckiego? Powinieneś więc wiedzieć w jakiej czarnej dziurze jesteśmy
  • Re: Gamoń na prezesa, mój typ Autor: ~Jack [31.0.90.*]
    A możesz powiedzieć co prezes puszek?
  • Re: Gamoń na prezesa, mój typ Autor: ~Jack [31.0.91.*]
    Co prezes pisze?
    Dnia 2024-01-08 o godz. 15:41 ~Krzysztof napisał(a):
    > Czy docierają do Ciebie Gamoniu maile od Prezesa Małeckiego? Powinieneś więc wiedzieć w jakiej czarnej dziurze jesteśmy

Krzysztofie nie dostaję żadnych informacji , zakładałem PAM ale jak Małecki został Przewodniczącym to sobie odpuściłem ,
    nie wierzyłem w jego możliwości i dobre intencję , byłem prawie przekonany że On nic dobre tu nie wniesie i to się sprawdziło ,
    nie dość że nic nie wskórał , to uważam że dodatkowo skomplikował sytuację w relacjach z Kazachami .
    Pozdrawiam
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.