• jest całkiem nieźle Autor: ~analityk [90.156.67.*]
    pomimo końca promocji
    zaskakująco dobre miejsce
  • Re: jest całkiem nieźle Autor: ~Ciekawy [31.0.34.*]
    Ktoś ogarnia co oni robią dokładnie na tym Steam? Gdzie to zobaczyć?
    "Dodatkowo dla zainteresowanych od dziś testujemy nowy "feature" na Steam page gry w sekcji ogłoszeń
  • Re: jest całkiem nieźle Autor: ~analityk [90.156.67.*]
    może to jest wyjaśnienie...
    ale na czym dokładnie to polega?
  • Re: jest całkiem nieźle Autor: ~Ciekawy [37.248.210.*]
    Gdybym wiedział to bym nie pytał.
  • Re: jest całkiem nieźle Autor: ~Ha [86.31.0.*]
    Ale jakie wyjaśnienie? Czego? Przeciez ta gra byla na podobnych miejscach caly czas. Podczas Winter Sale odrobine niżej bo bylo duzo gier poprzecenianych na 40-80%. Wiadome było że to będzie longseller taki jak Green Hell. Z początku było trochę gorzej niż GH (wg mnie 55-60% sprzedazy GH w porównywalnych okresach), bo gra była już na rynku 3 lata i nie rzuciło się na jej kupno tyle osób. Ale miałem nadzieję, że im dalej tym te proporcje sprzedaży/miejsca na Steam będa się wyrównywać i że będzie tu szansa na milion kopii na Steam w rok. (co razem z konsolami i VR dałoby nam jakieś 27 mln zysku netto i kosmiczne c/z=5.9 ). Szkoda że tu jest taka słaba płynność i jakiś sypacz się uwziął.
    no wlasnie... ale kazda podaz akcji sie kiedys konczy.
    pytanie ile tego jeszcze ten uparty sprzedajacy ma.
  • Re: jest całkiem nieźle Autor: ~Ciekawy [31.0.34.*]
    Ja z ciekawości pytałem co to robią dokładnie na tym Steam, a jeśli chodzi o sprzedaż i to że długo jeszcze będzie się gra sprzedawać to byłem pewny. Ilość komentarzy dziś miazga. Analityk pewnie w poniedziałek kupuje albo już kupił i tak ładniej zaczyna śpiewać.
    mysle ze kazdy kupi ile bedzie chcial...
    nie wydaje mi sie zeby podaz odpuscila tylko dlatego ze miejsca top sellers sa chwilowo lepiej.

sprzedaje ktos ze starych akcjonariuszy, ktory trzymal to dlugo i konczy inwestycje. tak mysle.
  • Re: jest całkiem nieźle Autor: ~Ciekawy [31.0.35.*]
    Podaż coraz słabsza, a na 150 dość mocne zbieranie. Jak dla mnie niedługo odjazd w drugą stronę, tym bardziej że MD pozytywnie zaskakuje, bardziej niż zakładałem.
    no i pociag stoi... ruszac nie chce.
    why?
[x]
RENDER -2,56% 76,00 2025-09-26 16:30:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.